![]() |
prebacivanje boja i ritmova sa Casio WK3300/3500/3700/3800 na Roland E16???
zna li ko kako prebaciti boje s jednog aranžera na drugi,putem midi kabla!!
hvala:) |
@casio wk-3300
Zamolio bih te da konkretizujes pitanje i da ne postavljas ovakve totalno uopstene i nejasne teme. Dakle,prebacivanje boja sa KOJEG aranzera na KOJI....Korg-Korg,Roland-Roland, Yamaha-Yamaha....modeli,marke....itd. Obrati malo paznju,jer koliko vidim pravis greske,a BAN ti visi nad glavom. Pripazi malo i budi oprezniji....nismo djeca,a meni djeluje zaista neozbiljno. Tema ce biti jos neko vrijeme u cekaonici,i ako pitanje ne bude konkretno, ide u brisanje. |
Joj Sejo brate...
|
Ne razumijem Emire?....ili sam mozda umoran.;)
|
Poslao sam PP... U pozitivnom smislu sam mislio naravno... ;)
|
ispričavam se..
dali postoji opcija prebacivanja boja ili ritmova sa casio wk 3300/3500/3700/3800 prebacivat na roland e-16 i kako!! hvala;) |
@Emir Totic
Sve je u redu,naravno.Nisam ni mislio drugacije.;) Ali,imam osjecaj da pojedini clanovi otvaraju teme,samo da bi nesto pisali. Ili se varam....:( |
Dobijam dojam da ovaj forum nema smisla sto vise funkcionise ?? Mozda se i varam ? Kad naleti ovako pitanje..... Ovo sto si pitao druze nije moguce, to ti dodje kao kad bi hteo da uzmes unutrsnje organe od neke babe i dede i da TO IMPLATIRAS U KRAVU to mu tako dodje nekako. Ovo moderatori u LOCK
|
Pa to i gledam, ja cesto napisem nesto sto nije u vezi sa muzikom, al ima puno ljudi koji nemaju nimalo obzira prema sajtu i radu administratorima... Opet, vi ste tu da ispravite svaku nashu fleku, a Boga mi ima ih poprilicno...
|
@CASIO WK-3000
Takvo što nepostoji...zato što svaka marka klavijature ima svoj modul zvukova,ritmovi bi se več mogli nekako prebacit,ali kopirat sve boje sa Casio na Roland,ili neku drugu firmu i obratno...to je nemoguče. Moguče je semplirat cjelu klavijaturu pa koristit semplove,ali direktno prebacivanje preko kabla ili sl. to nejde. |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org