![]() |
Bacanje buketa i podvezice na svadbama
Evo jedna tema koja nije bila ja mislim!
Zanima me sta svirate kada mlada baca buket na svadbama i kad mladozenja skida podvezicu i baca podvezicu. Evo zamolio bi za malo pomoci i inspiracije ... Hvala!!! |
Ja inače sviram neku TWIST improvizaciju,a nekad i instrumental set,ovisi kako se s mladoženjom dogovoriš o dužini ceremonije.
|
Ja se fino podbočim i buljim, možda se šta vidi :D
Obično se neki instrumental po tiho svira, kod nas to kapetan vodi tako da nema smisla biti glasan... |
Za bidermajer obicno neki tus jer pevac tu nesto bla.bla,bla a za podvezicu kan-kan.
|
"Bacio bih sve niz reku" od Srecka Susica :):lol: Sala mala.
|
Kako su ti obichaji razlichiti! Kod nas, u zapadnoj Srbiji delovi svadbene ceremonije su 1. Dolazak mlade(Marsh na Drinu-najcheshcce), 2. Venchanje u sali(Svadbeni marsh-najcheshcce), 3. Mladenachka torta(Svilen konac-najcheshcce)...Ako je neka kulturishka, onda neki plesovi, zabavnjaci, lepi narodnjaci...pa udri....al ako je druga-cheshcca varijanta svadbe(parada pijanstva i kicha), onda u nastavku samo rokaj po spisku...
|
"tequilla" za podvezicu ,a za kravatu "smoke on the water". najčešće . ako mladenci imaju neku drugu želju,onda po njihovoj želji.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org