![]() |
Mile Kitic - Hej vi hitri beli dani
Moze neko da napise akorde za pesmu "Hej vi hitri beli dani" od Mileta Kitica.
Sve sto moje srce trazi sve sto moja dusa zeli to su jedne oci plave to je jedan cvijetic bijeli. Hej vi hitri, bijeli dani bijeli dani, tamne noci dal ce moja pusta zelja ikada na red doci? Sve sto sanjam cijele noci za cim venem svakog dana to su jedne usne medne to je jedna ruza rana. Hej vi hitri, bijeli dani bijeli dani, tamne noci dal ce moja pusta zelja ikada na red doci? Sve sto moje oci vide sto u meni srecu stvara to su jedne kose zlatne to je jedna zvijezda sjajna. Hej vi hitri, bijeli dani bijeli dani, tamne noci dal ce moja pusta zelja ikada na red doci?</pre> |
moze ovako?
d---------------- Sve sto moje srce trazi C---------C7----F------D sve sto moja dusa zeli g----------------- to su jedne oci plave Bb--------C-------d to je jedan cvijetic bijeli. d----------Bb--C---d Hej vi hitri, bijeli dani C-----------C7-----F---D bijeli dani, tamne noci g-----------------d dal ce moja pusta zelja Bb-------C----d ikada na red doci? |
pa moglo bi i tako nekako, al evo ja ispisao akorde po originalu..
f-----------------Es-f Sve sto moje srce trazi Es----------------f sve sto moja dusa zeli b------------------- to su jedne oci plave As---------Es-----f to je jedan cvijetic bijeli. f---------------Es-f Hej vi hitri, bijeli dani Es--------Es7---As----(F7) bijeli dani, tamne noci b---------------- dal ce moja pusta zelja f--------Es--f ikada na red doci? |
a sta se svira u uvodu
|
Ako sviras iz Dm kao sto je napisao BoleroBend, onda u uvodu ides:
Dm, C; Dm, C, Bb, Dm :D |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org