YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Novi OS 1.19 za Korg PA 500 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11693)

svirko 13.11.2009 23:39

Novi OS 1.19 za Korg PA 500

Dakle,

kao što naslov govori, na zvaničnim stranicama Korga, možete skinuti novi OS 1.19 kao i novi Musical Resource 1.19.
Sve će to biti postavljeno i na download, pa oni koji su lenji ili ne mogu na stranice www.korgpa.com , mogu skinut sa download centra

Ace 13.11.2009 23:43

Hvala sto si nas izvestio kolega Svirko!
A da te pitam nesto... Vidim objavili su i resurse za pa500 musikant, turkish, oriental verziju pa500. Moze li te resurse ucitati u standardni pa500? (ne da mi nesto trebaju ali onako) Trebalo bi da moze zasto, ne bi moglo ali ipak da pitam da ne isprobujem za dzabe?

svirko 14.11.2009 00:08

Pa ovako,
iskreno da kažem, trebalo bi da ide, jel stoji ovako slijedeće, kod SVAKE verzije OS-a za bilo koju PA 500 klavijaturu:
<table style="width: 371px; height: 89px;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td colspan="2" class="ACellRight" height="43">

The Operating System is in common for all Localized versions.

Note
: Do not try to load this Operative System in instruments other than Pa500!

</td> </tr> <tr> <td colspan="2" align="center" height="34">
</td></tr></tbody></table>Znači, morale bi ići u sve klavijature, ali SAMO tipa PA 500, jel koliko ja znam, razlika je jedino u nekim ritmovima, i par zvukova.
Ali, ko što negdje piše, ovo koristite na vlastitu odgovornost:D

Ace 14.11.2009 00:18

Znam da je tako za operating sistem! Ali evo sad sam video da ispod resurse pise

Note
: Do not try to load these Musical Resources in different localizations of Pa500!

ili u prevod za one koje ne znaju engleski

* Ne ucitavajte muzicke resurse u razne varijante na pa500!

A ilogicno je sto ne moze jer ne zafacaju isto obicne resurse su 5.6mb a orientalni 6.2mb!
Eto sad informacije da sve korisnike na pa500 procitaju da ne bi smo imali probleme

svirko 14.11.2009 00:23

Ma probat ću se ja igrati malo sa njim, i ubacit i res-v119. od ostalih tipova PA 500.
Šta se može dogodit?
Backup je odavno već napravljen, što će reći da mi je malo dosadno već da ne prčkam po svojem PA 500 nekoliko mjeseci ništa:D

Ace 14.11.2009 00:31

Hehehe! Zaista si hrabar!
Ajde stom hoces probaj pa pisi sta si ucitao i sta je bilo!
1000 evra klavijatura za igranje - neverovatno :D
Ako nesto trgne na opako onda cemo traziti resenje
Pozdrav legendo!

vijak 14.11.2009 14:47

O.s pa500

Da li možda znate što se dobiva sa tim novim O.S
Imali ko da ga je ubacio u pa500?
Pozdrav

Zeki@Veki band 14.11.2009 20:49

Pozdrav za naseg prijatelja Svirka! Evo uspeli smo i mi da se opet ukljucimo na sajt, a vidim da se posebno treba tebi zahvaliti, sto i cinimo ovom prilikom, pretpostavljajuci da se na muci poznaju junaci.......a ti si svakako jedan od najzasluznijih. Takođe se zahvaljujemo na ulozenom trudu i energiji timu operatera i moderatora, da se u najkracem roku prevaziđe nastali problem. Novi OS1.19 za Korg PA 500 je kod tebe u sigurnim rukama. Puno pozdrava i uspeha u daljem radu svima na sajtu.

svirko 14.11.2009 22:49

Ma nemojte ljudi molim vas!!!
Ucinio sam ono sto sam mogao.
Sad mi je jedino malo zao sto nisam i vise,al jos uvijek nije kasno.
A sta se tice novog OS-a,iskreno,nisam gledao koje su novosti u odnosu na prethodni.Ovih dana cu se malo poigrati sa klavijaturom i sa Musical Resourc-ima,pa cete bit obavjesteni o uspjehu.
Ili neuspjehu...

svirko 15.11.2009 16:11

Evo ovako, ja malo čačkao sa OS-ima i MR-ima, isprobavao sve i svašta, miksao OS sa jednoga sa MR od drugih ali jednostavno ne ide.
Čak sam ubacio i OS od PA 500 Musicant, prihvatio ga je, normalno je sve radilo, ali nije htio učitat MR od Oriental, Turky, China itd.
Što će reći, samo odgovarajući OS i MR za odgovarajuću klavijaturu.
Mislim,ništa se nije dogodilo, klavijatura je radila bez kočenja i zamrzavanja.
Hebiga, ništa ne košta probat:D....osim 1000 Eura:D

Trenutno vrijeme na Forumu 19:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org