![]() |
Koja je ovo mashina?
|
Nisam nasao nista na google za nju! Trazicu jos! Ali moram priznati da izgleda savrseno, ima svasta. izgleda bolja i od KORG OASIS
Dodato: Kod banke za boje ima banku XG tako da znaci Yamaha je (jedino ako Yamaha su dale licencu na nekoju drugu firmu da iskoristi njihove boje) |
Photoshop je cudo!!!!
|
I to sto kazes! Pomislio sam i ja na to ali na jedan drug forum citao sam da Yamaha ili Roland planiraju izdati neku vakvu klavijaturu! Stom nije jasno napisano ime proizvodjaca onda su 99% da je montaza!
|
Ma zajebancija,jasno ko dan.
|
Ko ce ga znati... Ja stvarno ne znam, ako naletim na neke informaciju u slucaju da nije zeza obavesticu vas. ;)
|
emire druze, da nisi ti ovo nacrtao pa oces da nas zezas a april jos nije?=))
salim se brate, nego ajd daj i nama informaciju gde si ovo naso? i ja sam probao u google sa texas instruments austin, infinity sound ... nista! |
ovo se zove totalno loodilo mashina, cisto sumnjam da je i "dizajner" ove divne masinerije znao sta radi i na koji nacin se ovo koristi :lol: iskreno ja se ovde nebi snasao nikako, samo me interesuje dal ima touch screen i moze li ovo cudo semplove koristiti ??
|
Evo druze sad cu da potrazim i na netu i u history da vidim gde naleteh na ovo... Plasim se samo da nije na nekom od oficijalnih sajtova jer trazim sve o Tyrosu 2 pa da nije tamo negde...
Dodato: http://www.tyros2.net/forum/viewthre...?thread_id=843 Evo ga link... |
Video sam i ja ovo kad sam trazio, momci su mi izgledali ozbiljni, ne se sale i to je bilo jedino mesto gde sam nasao bilo kakve podatke za ovo cudo!
@RadeKOKI Pa ne trebas be druze pitati sta ima sta nema, ovde sve ima! Kad mnogo ubrzas tempo cak i propeler iskoci i poleti =)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org