![]() |
yamaha psr e403-ubacivanje boja;prosirivanje memorije?
Uvazene kolege sta mislite o ovoj klavijaturi imam je oko 10 dana i prilicno sam zadovoljan e sad tu ima neka pitanja vidim da prihvata stajlove od drugih yamaha klavijatura nego boje mora da se rucno prave ima li mogucnosti da se boje ubace u nju od drugih klavijatura.
posto mu je memorija slaba ima li mogucnosti da se ona prosiri da li je neko imao iskustva sa ovom klavijaturom |
Ipak ces morati kolko sam siguran da sam pravis boje...ako se varam nek me neko ispravi..
|
da,ne moze na nju nista da se ubaci,to sto je u njoj to je,mogu mislim da se pomesaju dve boje maksimalno
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
I ja imam isto pitanje, moze li se memorija nekako povecati? Koga god sam pitao ne znaju...
|
Ne moze... imam PSR E-423, probao sam sve moguci software i hardware, i nista...mozes da sviras samo preko neki software, na pr Cubase 5, ubacis instrument tyros 3 ali ipak izlazi osnovni voice, tako da uzmi neki korg pa 50 ili dr. Memorija se ne moze povecati. A mozda neko zna kako da editujem BUP file??????????????
|
i hardware si probao u E423?? a koji hardware? :confused:
|
sto ga cojk objasni...
|
pa zamalo macola da upotrebim :). Hocu da kazem da sve sam probao i jednostavno nista ne mozes da sredis u psr-e, osim da ubacis neki style i to dok ucita treba mu dosta vremena. E sad kao midi kbd upotrebljiva stvar ali samo u Steinberg Cubase 5.1 Advanced Music je prepoznat kao PSR _ E 423. nijedan drugi software nece je prepoznati. Ali software je veoma skup. A 403 je valjda starii model pa nema mnogo mesta u memorii. Ja sad hocu da prodam ovu 423 i da opalim neki korg ili roland g1000.
|
Kada je već reč o ovim zezalicama od klavijatura, da li iko zna možda kako da se u banku registruje samo voice i prateći parametri za isti, bez tempa style-a?
|
kad memorisas voice i prateci ili split ili kad kreiras voice nemoj sa uklucenim ritmom. I nek ti ne bude namesten na uploadovani ritam.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org