YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   problem sa ritmovima na pa50 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11926)

beki 03.12.2009 14:26

problem sa ritmovima na pa50

pozdrav svima
tek sam nabavijo ovaj korg pa50 pas sam skidao raznih estova na netu i isprobavao:mad: da nakraju sam samo safrko stvar:((, sad sta god ubacim fali bass ritam nekad skoro sve? odradio sam mu nekoliko puta onas os sistem ali nista nije pomoglo dali neko zna stamuje????
hvala unapred za pomoc^:)^

gogspa80 03.12.2009 15:09

vjerovatno ubacujes nesredjene setove, ubaci neki set kompletan da je sredjen i raditi ce normalno..
Dodato:
a inace u ritmovima gdje ti fali bass, odaberes bas traku, pa kliknes u desnom cosku na klavijeturi na dugme program, pa nadjes boju bassa ili u user 1,2, ili medju fabrickim bassovima pa ga odaberes i onda ce svirati, isto se uradi i za bubnjeve, i onda to mozes spremiti sebi, sa dugmic write ;) cackaj malo

MusicAngel 15.12.2009 06:42

Tako to biva kad naubacuješ ponešto iz 100 različitih, tudjih setova u klavijaturu pa se onda pitaš što nešto ne radi... :) Npr, ostane ti ritam sa jednog seta, al si sa nekog drugog ostavio farbe u programu i naravno kad taj ritam povuče farbu na odredjenom mestu u user-u i umesto basa tu stoji neka druga boja - neće se čuti bas!
Onda moraš sve da podešavaš posebno, traku po traku, i nikad nećeš namestiti kako ti odgovara.. Zato, uzmeš lepo iskuckaš ritmove, napraviš performanse, samo boje(u programu) "nabaviš" negde jer je to "najzeznutije" napraviti, eventualno ih malo prepraviš i ima da šljaka ko satić! Ili ko što kaže kolega, uzmeš kompletan set sa farbama, performansima, i ritmovima i radiće, ali opet je pitanje da li će to TEBI da odgovara...
Pozdravljenije!

nikolakg 15.12.2009 08:42

...

Izbegavaj da ucitavas "global"sa svih setova koje nadjes da ne stvoris sebi mnogo vise problema.

ragazzo-saray 15.12.2009 18:34

imam isti problem kao ovaj kolega. molim VAS objasnite mi onda kako samo boje od jednog seta da uzmem a od drugog ritmove. please.... hvala

Marco7 15.12.2009 18:54

Druze uzimas ritmove iz drugih setova koji su vukli bass ili bubanj ili neki acc sa user programa a tebi nije takav redosled u User-u jer korsitis svoje boje!Uzmi lepo prepravi ritam i sacuavaj i pre nego sto otvris temu sledeci put pogledaj malo forum brate jer imas 100 postova o ovim problemima!!!!

mirzakorg 15.12.2009 18:54

da ne otvaram novu temu bezveze...
mogu li na normalni pa 50 ubacciti OS od pa 50SD??

Marco7 15.12.2009 18:55

I to ti je potpno isti OS samo sto ovaj ima ulaz sa SD!!!

ragazzo-saray 15.12.2009 19:02

izvini marko brate.. samo da te pitam.. kako da stavim bubanj i bass na ove ritmove koje nemaju bubanj i bass.. molim te pomozi..

mirzakorg 15.12.2009 19:07

znači skroz isti OS bez ikakvih poboljšanja??

Trenutno vrijeme na Forumu 06:02

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org