![]() |
Mile Kitic - Hej zivote,hej sudbino
moze akordi od Mileta Kitica ZA PESMU HEJ ZIVOTE,HEJ SUDBINO
Jedno stablo, a dvije grane jedna vene, druga lista hej zivote, hej sudbino zasto nisi svima ista Ovo je pjesma za one sto na suvoj grani stoje ovo je pjesma za one koji su sudbine moje Ovo je pjesma za one sto na suvoj grani stoje ovo je pjesma za one koji su sudbine moje Jedna zelja, dvije staze jednom trnje, drugom cvijece hej sudbino, zar nikada svima isto biti nece Ovo je pjesma za one sto na stazi trnja stoje ovo je pjesma za one koji su sudbine moje Ovo je pjesma za one sto na suvoj grani stoje ovo je pjesma za one koji su sudbine moje Jedan izvor, dvije rijeke jedna mutna, druga bistra hej zivote, hej sudbino zasto nisi svima ista Ovo je pjesma za one koji mutnom rijekom plove ovo je pjesma za one koji su sudbine moje Ovo je pjesma za one sto na suvoj grani stoje ovo je pjesma za one koji su sudbine moje |
Trebao si samo iskopirati tekst druze a ne citavu stranu...Pozdrav
|
Dm-------------Gm------
Jedno stablo, a dvije grane C------------------Dm jedna vene, druga lista F----------C--------- hej zivote, hej sudbino F-----C---Bb---C-Dm zasto nisi svima ista Dm----------------- Ovo je pjesma za one C------------------- sto na suvoj grani stoje Dm----F----------C ovo je pjesma za one Bb-----C-------Dm koji su sudbine moje |
C------------------Dm
jedna vene, druga lista C----------Gm--------- hej zivote, hej sudbino Odlicna harmonija ja bih samo izbacio ovaj F i Dm neslazu se. Svak ima svoj ukus,pozdrav!!! |
Dm-----C---Bb---C-Dm
zasto nisi svima ista |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org