![]() |
Ubacivanje ritmova pored fabrickih na pa800
Vidim da u svakoj banki gde su fabricki ritmovi na pa800 na pr.pop,ballad,beat na kraju ima slobodnih mesta da li tu mogu da se ubace pravljeni ritmovi bez posledica po sistem.
|
Na Pa1X seriji se to može...i ništa nesmeta,barem koliko sam vidio i čuo ;)
|
moze i na pa800. ne znam napamet,a kasno je da sada palim klavijaturu,ako ti se niko ne javi,sutra cu napisati kako se to radi. pozz
|
da bi upisivao na mesta gde su fabricki ritmovi ( dal prazno EMPTY ako je ili vec ima neki ritam)
moras prvo u MEDIA-pa PREFERENCES skinuti kvakicu sa " factory style and pad protect",da bi ti bilo omoguceno upisivanje preko fabrickih ritmova. |
mislim da ide... >>media<< pa onda *utility* odchekiras tj. skines zastitu sa fabrickih ritmova i onda bi trebalo bez problema da ubacujes... moze 100% samo nisam siguran da je ovako, posto nemam vise klavijaturu, ali bi trebalo tako, po nekom secanju...
|
Ne ne dobro je rekao Marko kraljevic "preferences. Ono Utility je za Backup i restore
|
ma znam da je tu negde ;)
|
Okej znam kako da ubacim samo me interesuje da ne zeznem sistem ako dodajem moje ritmove ili obrisem fabricke
|
Neces zeznuti nista jer to je predvidzeno da se moze uraditi al fabricke ritmove su jako dobre ja ne bih to brisao da stavim druge.
Dodato: Zar pri toliko favourites banke sad ces da punis i fabricke banke?! :D Od dobre ritmove nikad dosta! Pozz |
Hvala za odgovore, za ritmove i boje nikad dosta mesta jeste da lice jedan na drugi ali ipak neka ih nek ima od viska glava ne boli.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org