![]() |
|
Srecna Nova godina...
Ne videh prigodnu temu pa ajde da ovde obavim.
Svim kolegama cetitam predstojecu godinu.Zelim manje posla a vise para:),puno zdravlja i srece! Ziveli!!! |
Ziveli, ljudi, da smo zivi i zdravi, i da bude sto vise dobro placenih svirki u 2010.
|
i ja zelim svim kolegama sretnu novu godinu,puno zdravlja,srece,puno dobrih svirki(nemoramo da nosimo pare u dzakovima ali eto mogli bi u kesama:D).zivi bili i jos jednom sve najbolje za 2010.:)
|
Happy New Year
Malo smo pozurili al dobro. Pridruzujem se cestitkama. Sve najbolje u novoj 2010. godini, puno zdravlja i srece. ;) <:-P
|
Jeste da smo malo požurili,al neka,onda da udjemo bar u Novu sa lepim željama...
Svim Članovima Foruma,poštovanim Kolegama,njihovim Porodicama i svima najmilijima želim sve najlepše u Novoj Godini,na prvom mestu zdravlja i ljubavi a sve ostalo će doći samo...živeli :) |
I ja zelim svima sve najbolje u novoj i sve sto je bilo lose u staroj da se zaboravi i ne ponovilo se.Srecna nova 2010.
|
Srecna Nova svim kolegama i porodicama,zeli ROKI
http://img41.imageshack.us/img41/434/happynewyearg.jpg |
Puno zdravlja, sreće, ljubavi, posla(para)...
|
@ROki
Moja je druga po redu :D Svim muzičarima na sajtu želim od srca sve najbolje u 2010. godini, puno uspjeha i da vas čuva zdravlje!! Ajde živeli! :) |
sretna nova godina.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:04 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org