![]() |
Peavey PV10 USB-vase misljenje??
E ovako, imam par aktivnih zvucnika Peavey PR15 A. Treba mi manja miksetica sa efektima znaci do 300 eura.Gledao sam i naisao na ovu Peavey PV10 USB. Zanima me jel ko kad imao iskustva sa ovom miksetom ili kakav prijedlog sta da kupim ? Hvala unaprijed. :confused:
http://img25.imageshack.us/img25/952...bphoto1.th.jpg |
Nije losha mikesta, ja ima PV 6 i koristim je za snimanje na komp i veoma sam zadovoljan,sam sto sam pregorio jedan kanal pa me to zeza. Al za Peavy sve najjj!
POZZZZ |
Nisam je jos probao,ali sam cuo sve najbolje i to od muzicara koji se bas razumije u miksere.U prvu ruku sam skeptik kada sam je vidio sa onako plasticnim jeftinim potenciometrima i sa niskom cijenom,medjutim kazu da daje mnogo vise od ulozenog novca,da ima veoma dobar signal te da nema muljanja kao kod Dynacorda (sto se vjerovatno nece svidjeti pjevacima).Za par dana cu je testirati pa cu se javiti sa mojim misljenjem.Inace sviram aranzer i imam aktivni razglas te cu je testirati za takav tip svirke.Pozzzz
|
Pozdrav,
ja u radnji koristim PV-8 svaki dan, sve klavijature su mi na njoj. Teram dve aktivne cerwin-vega kutije na nju i radi super... Izrada je dosta dobra, signal je odlican, efekti nisu loši, sve u svemu skroz dobar mixer! |
Hvala puno, ipak sam narucio Alesis iMultimix 8 sa usb-om i Ipod dekom. Nekako mi prihvatljivija nasao sam je na snizenju :).
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org