YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   post reply - greska (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=12305)

aleksandar031 02.01.2010 19:38

post reply - greska

Prilikom odgovora na jednoj od tema na forumu,pojavljuje mi se greska sa one 3 stavke,nikad ranije mi to nije pravilo problem.

Hallo , aleksandar031, Vi nemate pravo koristiti ovu Opciju. Razlog tome može biti:
  1. Pokušavate Poruke od drugog Korisnika mijenjati.
    Pročitajte Pravila Foruma.
  2. Ako pokušavate pisati Poruke, i pokaže Vam se ovaj prozor,
    postoji mogućnost da je Vaš Account deaktiviran,
    ili ga još uvijek niste Aktivirali.
  3. Treći razlog može biti, niste Aktivirani od Administratora
    da bi mogli vidjeti ovaj Forum ili skidati fajlove sa Download-centra

mimiki 02.01.2010 19:41

tako je meni bilo dok nisam stavio mail normalan

aleksandar031 02.01.2010 19:42

ne razumem,kako normalan?
evo ga,ovde proradi ali na nekim opet nece

mimiki 02.01.2010 19:45

pa mail koji ti dodeli tvoj provajder meni je npr sezampro,a oni koji su se registrovali s besplatnom mail adresom oni imaju problema zato je Vaxter rekao da je pozeljno da svi stave mail od svog provajdera,a ne gmail,yahoo,hotmail... on ce ti i reći kako vec to...
ja sam imao hotmail i zezalo me je sve zivo ni pp nisam mogao da šaljem i kad sam stavio sezampro sve radi savrseno

aleksandar031 02.01.2010 20:02

ok hvala

mladenkom 02.01.2010 20:11

to se desi kad hoces da das odgovor u temi oglasi,kupujem prodajem i ostalo

Vaxter 02.01.2010 20:12

Problema imaju, uglavnom, nalozi registrovani sa yahoo mailom.
Takodje, postoje teme na koje se ne moze odgovoriti, a to su sve one teme u oglasima.
Drugi razlog je pokushaj editovanja posta nakon isteka dozvoljenog vremena za edit.

zeljko 02.01.2010 20:25

Pa i kod mene je to bilo na pocetku par puta i od tada nikad vise a mail je uvijek isti.Najvjerovatnije posto i ja nisam se prije kuzio sa forumima pa sam pretiskao sta sam stigao heheh.Ovdje na yumidiju sam tek prvi put u zivotu vidio sta je forum i kako to funkcionise,inace ja sam staromodan tip tako da se ne razumem puno u tu tehniku novu ali se nadam da cu se i ja malo moderzinovat heheh.pozz

misa1265 06.01.2010 19:42

Evo i meni se to desilo,sad kad sam usao na sajt,i u 5 poslednjih tema ima tema ,,Konsultacije oko downloada",i kada pokusam da udjem pise ono sto je aleksandar031 napisao(one 3 stavke zbog kojih ne mogu uci).A mail mi se zavrsava na sbb.rs,tako da valjda tu nema problema ili ima?Zbog cega jos moze da izadje to da ne mogu da pogledam neku temu sem zbog mail-a? ;)

Vaxter 06.01.2010 19:59

Chudi me da uopshte i vidish tu temu.
To je tema na admin sekciji.

Trenutno vrijeme na Forumu 13:37

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org