YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Repertoar za svirku - prvi rodjendan!!! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=12342)

cirica 05.01.2010 11:42

Repertoar za svirku - prvi rodjendan!!!

Pozdrav svim kolegama na forumu! Imam jedan problem: ja sam do sada svirao samo manje svirke i to mahom za mladje ljude gde se vrte pesme koje je prepevao Dzenan, Lukas i Bulat. E sad mi je uletela svirka za prvi rodjendan pa bih da cujem vas savet kako bi izgledao repertoar za to vece i pesme bez kojih se ne moze na takvu vrstu tezge. Hvala unapred!

driftkiller 05.01.2010 12:46

Eh ovako,i ja imam taj isti slucaj i za jedno 25 dana mi je rodzendan rodaku pa cu to isto da odradim...Bezobzira na to, ja i pjevac sviramo uglavnom ovako:
pocetak - neke laganice,kao npr.Grlica - Zeljko S,Devojka zeljko J,Balasevic itd..
onda dalje idemo neke pjesme na dvojke i begine,sevdah,moj dilbere,zvijezda tjera mjeseca itd..
E onda dalje nastaje lom i picime na rumbu bar jedno 50 pjesama,znash dok mi ne crkne sint.i obavezno za kraj na rumbu Dzej ritam vozi vozi,ta pali.et to je to.
Nadam se da sam pomogao!!! :)

cirica 05.01.2010 15:37

nije lose, ali je to ipak isti repertoar kao i za svakodnevnu svirku. nedostoju mi jedino neke stare stvari za prvi rodjendan bez kojih ne moze veselje da prodje :) . Imamo slicno razmisljanje!

driftkiller 05.01.2010 15:41

Pa uzmi nesto na fazon : Ferid Avdic - Sretan ti rodjendan i tako to

dado-m 05.01.2010 16:34

Pozdrav

Uzmi i onu pjesmu od Sake Polumente- Srecan Rodjendan. I ta je dobra za takvo nesto.

ружица 05.01.2010 17:06

tasi tasi tanana, medo brundo, al je lep ovaj svet, bracu ne donose rode, kad si sretan<wbr>, materina maza, mis je dobio grip, Moja Mama, lubenice, zmija i zaba, tata petao,deca su ukrs sveta, ivin voz i jos mnogo toga od dragana lakovica, kolibrija, oskara, cak i leontine i carolije i slicno.

to sve mozete svirati do 4 - 5og rodjendana, roditelji ce biti zadovoljni a i deci ce se sigurno dopasti. posle predji na uzimanje kesha :)

b.o.Y.c.h. ČK 05.01.2010 18:38

Zgodna pjesma je od Fantomi - Sretan rođendan, a za kraj im odsviraš onu - jebeš takav rođendan :D

driftkiller 05.01.2010 22:01

hehheheeee

jeftabgd 06.01.2010 01:47

Sve zavisi kakve ces goste imati.To mozes da se raspitas malo pa prema tome da kreiras neku playlistu.Svi gore navedeni predlozi su ok a imas i gomilu namenskih narodnjaka za tu priliku.Rodio se sin mali gospodin,Ti si cerko tatin sin,Srecan ti rodj.sunce moje malo i sl.a kad ide torta obavezno Danas nam je divan dan i vezes na to Ivin voz.Imas sve ukupno trideset pesama za sve moguce varijante.To skines i imas repertoar za rodjendane za ceo zivot.

cirica 06.01.2010 06:33

Hvala svim kolegama na savetima. Videcemo kako cu da prodjem 24-og :)

Trenutno vrijeme na Forumu 21:34

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org