![]() |
Repertoar za svirku - prvi rodjendan!!!
Pozdrav svim kolegama na forumu! Imam jedan problem: ja sam do sada svirao samo manje svirke i to mahom za mladje ljude gde se vrte pesme koje je prepevao Dzenan, Lukas i Bulat. E sad mi je uletela svirka za prvi rodjendan pa bih da cujem vas savet kako bi izgledao repertoar za to vece i pesme bez kojih se ne moze na takvu vrstu tezge. Hvala unapred!
|
Eh ovako,i ja imam taj isti slucaj i za jedno 25 dana mi je rodzendan rodaku pa cu to isto da odradim...Bezobzira na to, ja i pjevac sviramo uglavnom ovako:
pocetak - neke laganice,kao npr.Grlica - Zeljko S,Devojka zeljko J,Balasevic itd.. onda dalje idemo neke pjesme na dvojke i begine,sevdah,moj dilbere,zvijezda tjera mjeseca itd.. E onda dalje nastaje lom i picime na rumbu bar jedno 50 pjesama,znash dok mi ne crkne sint.i obavezno za kraj na rumbu Dzej ritam vozi vozi,ta pali.et to je to. Nadam se da sam pomogao!!! :) |
nije lose, ali je to ipak isti repertoar kao i za svakodnevnu svirku. nedostoju mi jedino neke stare stvari za prvi rodjendan bez kojih ne moze veselje da prodje :) . Imamo slicno razmisljanje!
|
Pa uzmi nesto na fazon : Ferid Avdic - Sretan ti rodjendan i tako to
|
Pozdrav
Uzmi i onu pjesmu od Sake Polumente- Srecan Rodjendan. I ta je dobra za takvo nesto. |
tasi tasi tanana, medo brundo, al je lep ovaj svet, bracu ne donose rode, kad si sretan<wbr>, materina maza, mis je dobio grip, Moja Mama, lubenice, zmija i zaba, tata petao,deca su ukrs sveta, ivin voz i jos mnogo toga od dragana lakovica, kolibrija, oskara, cak i leontine i carolije i slicno.
to sve mozete svirati do 4 - 5og rodjendana, roditelji ce biti zadovoljni a i deci ce se sigurno dopasti. posle predji na uzimanje kesha :) |
Zgodna pjesma je od Fantomi - Sretan rođendan, a za kraj im odsviraš onu - jebeš takav rođendan :D
|
hehheheeee
|
Sve zavisi kakve ces goste imati.To mozes da se raspitas malo pa prema tome da kreiras neku playlistu.Svi gore navedeni predlozi su ok a imas i gomilu namenskih narodnjaka za tu priliku.Rodio se sin mali gospodin,Ti si cerko tatin sin,Srecan ti rodj.sunce moje malo i sl.a kad ide torta obavezno Danas nam je divan dan i vezes na to Ivin voz.Imas sve ukupno trideset pesama za sve moguce varijante.To skines i imas repertoar za rodjendane za ceo zivot.
|
Hvala svim kolegama na savetima. Videcemo kako cu da prodjem 24-og :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org