![]() |
kako prebacit fajl od 4,5 G
Pozdrav, ja i kolega imamo problem. Ne znamo kako da prebacimo fajl od 4,5 G.On je u splitu ja Sarajevo.Jel postoji neki laksi nacin da prebacimo preko neta, da on okaci na neku stranicu ili???
Hitno nam treba pomoc?? |
Koristite torrent, ti seedujes, on skida.
Pozdrav |
Kako ne kontam, koji torrent?
ako ti nije problem da mi malo to objasnish kako da sta uradimo. Inache on shalje a ja primam! |
Snimi na DVD...pošalji na adresu,uplati 1 euro,stiže za 1-3 kod kolege na adresu ;)
Ili možeš napravit 42-43 RAR partova (po 100 mb jedan rar part ili 21-22 po 2mb jedan part) i to uploadat na npr. Rapidshare,i kolegi poslije samo pošalješ linkove na mail...samo ovisi koja ti je brzina uploada,jel to može trajat i po par dana...jel treba živaca imat čekat dok se to postavi na net ;) |
torrent i nije bas najbolja ideja, mozes da popusis viruse, vingulin savjet je dobar jer je najprakticniji, e sad postoji i jos jedna varijanta, da se stavi u partovima na megaupload ili rapidshare, ne znam kako se to radi pri uploadu, npr, ja skidam film u 7-8 partova i krenem sa extractom prvoga i svi automatski krenu da mi se extractiraju i na kraju bude jedan citav fajl i to sve skidas sa jdownloaderom ;)
|
@Dell
Ja sam koristio torrent kad sam trebao prebacivati velike stvari preko neta, i apsolutno, drug nije dobio nikakve viruse, sve regularno 100%. Al' najbolje je da posaljes DVD 'vako, fizicki :D Pozdrav |
Ovakve stvari su najprakticnije postom,po meni.
Jer zavisi koji se net koristi (brzina) ,koji paket neta se ima (ogranicen ili ne).... Slanje DVD-a,recimo iz Sarajeva u Ljubljanu je 3-4 Eura a otprilike i toliko dana putuje. Ne znam kako je za Hrvatsku. |
Nareze ti cd, stavi u kovertu i posalje kao najobicnije pismo na kucnu adresu. Cao zdravo. :P
|
Od svega navedenog najefikasniji, najlakši, najsigurniji način je slanje poštom ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org