![]() |
korg i3
da li moze neko da mi kaze vise o ovoj klavijaturi znam da je stariji model .
da li moze da zavrsi osnovne potrebe za svirku one man band.kakve su boje dali ima terce ritmovi koliko imaju variacija i koliko ritma moze da se napakuje u nju. veoma mi je vazno vase misljenje jel mi je iskrsla na prodaju od jednog coveka a da i koje je realna cene ovih klavijatura |
Druze I3 je dobra klavijatura..Naravno da moze da zavrsi posao za one man band,ali bolja varijanta ti je po meni IS-serija-Is35,is40,is50 ili cak I30HD,ja imam druga koji ima I3 i radi kao one man band,boje ima dobre,ritmovi takodje,bubanj ima extra mozes da ga korigujes i ostalo..Na razglasu lepo izlazi..Sta drugo da ti kazem..ako te jos nesto interesuje...ti pitaj....pozzzzzzzzzzzzzzzz
|
Ja sam slušao tipa koji je svirao na taj I3 tu kod mene blizu u lokalu, i dobro je zvučao. Sjećam se dobro da je imao sve sredjene ritmove koji su odlično izlazili na razglas, ali gore je imao DX11 za solo. Dole baš i nisam vidio da je nešto odsvirao osim nekekvog stringsa! Sigurno mogu nekakve farbe da se srede na njemu! Pozzz.
|
evo da i ja dodam, posto i3 koristi isti soundchip kao is serija (ai2 sinteza), mogu ti reci da se mogu solidne boje napraviti na njemu, meni je jos i danas zao sto nemam neke boje koje sam imao na korgu is50 (pre svega jedan opasan klarinet, i neki "baki bass" koji je bio predobar). Za terce ne znam da li se mogu uraditi na njemu, a za ritmove mislim da mozes preko flopija ubacivati 4 ritma puta 4 varijacije, ako to sve nabudzis na varijacije mozes 16 user ritmova da ima. Za ritmove mislim da je tako ali nisam siguran, a za boje sam 100% siguran.
P.S: zaboravio sam da dodam da ima 32 note polifonije, nije nesto, na prebudzenim ritmovima moze da "jede" pojedine elemente, ali ne sekiraj se, moze to sve dobro da se ustima. |
korg i3
hvala vam na odgovorima imam samo js jedno pitanje da li je tacno da je taj korg imao prosirenje za ritmove i ne reko ste mi kolika je realna cena za tu klavijaturu
|
realno oko 200E 250max
Dodato: vise ti se isplati dodati 100-150E pa uzeti i30HD |
Ja sam imao tu klavijaturu i nije losa u principu ali je ogranicena sa userima a da ubacivas prosirenje izice te skuplje pita nego tepsija. Jos ces tesko naci prosirenje za nju. Moje misljenje je da ne uzimas to, jer imas boljih rijesenja sa pribliznom cijenom! Pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org