![]() |
Prijedlog za demo snimke
Kada se nagomila nekoliko stranica komentara, a nekoliko zadnjih demo snimaka tko zna gdje je, tesko ih bude pronaci jer se ne moze znati na kojoj su stranici... vise bi ljudi lakse culo snimke, i imalo zivaca traziti, kada bi svi bili na istoj stranici, recimo na prvoj stranici da su samo snimke, i imena, i da se uvijek snimka kaci na prvom postu, kada se on napuni da se napravi jos jedan post tu koji ce automatski biti iza prvoga, a komentari da idu iza...
- da su fino sve snimke od nekoga clana skupa. ne znam dali se moze realizirati, ali ako ima mogucnosti dobro bi bilo, mislim da nije los prijedlog, sto ostali misle o ovome?? :) |
sa jedne strane je ok predlog a sa druge je ne izvodljiv totalno. Prvo istina je da usled gomile komentara snimci budu zatrpani pa treba po nekad listati nekolko strana u nazad da bi se pronasao poslednji snimak, ali jedino tako komentari koji se ostavljaju imaju smisla jer se komentarise poslednji snimak koji je neki clan postavio.
|
Shto se mene tiche, rekao sam moj predlog.
Na odredjeno vreme brisati temu, pa nanovo... :) Samo shto se niko ne slaze sa mnom... :)) |
Ja tu ne bi nista dir'o...:)
|
A jel se može napravit neka šema kao u forumu, da se snimke zaljepe...znači da stoje na prvom postu i da se samo dodavaju ;) (sticky)
|
Ako mislite da je ovako mucno traziti snimak jer ima mnogo strana za listanje, moze se napraviti komentari na snimke da budu male kao sto su u download sekciju (bez slike i podatke o statusu). Tako ce zbirati povise komentara na jednu stranu i nece biti preko 20 strana pa da ne znaes gde je snimak i ta listas jedan po jedan.
|
u suštini ne vidim šta je tu komplikovano otvoriš poslednju stranu i ideš u nazad obično je to svega dve tri strane.... Što kaže Roki ja tu ne bi' ništa dir'o eventualno može da se briše kao što kaže vav cela tema pa ponovo. A sada s obzirom da ne radi houndbite možda je taj predlog najprihvatljiviji. Ili to ili ništa.
|
Otvormo Houndbite i ukucamo ime izvodjaca i to je to,otvori se sve sto je on postavio.Zar ne moze tako?Ne mora se nista petljati oko foruma ;)
|
da ali ne radi houndbite... samo je to problem ;)
|
Da...Koliko znam Milanche je rekao da se jos nista nezna...mozda i proradi...Ako ne onda postoje drugi sajtovi...Mozda mi je i losa ideja...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org