![]() |
PA50-sviram,a tonovi na dirkama ostaju ukljuceni??
Kolege u zadnje vrijeme mi se počeo javljati problem da kada ukljucim pa50, odaberem neki ritam i zapocnem svirati melodiju ta boja koju koristim ostaje ukljucena, znaci odsviram npr. ton D i sad trebam odsvirati ton G, ton D ostaje svirati, znaci ne prestaje svirat kad je pustim i odsviram G. I tako neka nastavim svi tonovi u isti glas udaraju. dali netko zna u cemu je problem?
zaboravio sam napomenuti da kad odaberem nekoliko ritmova, tog problema vise nema, znaci sve radi ok! |
Vidi da ti nije ukljucena hold funkcija!
|
koja hold funkcija?
|
proveri da ti nije možda uključen INV.BASS (levo drugo dugme od šibera u drgom redu) ,ili nekako ˝zaglavljen˝.Iaslkuči ga i biće to OK.;)
|
oprostite kolege nismo se razumili. Kad pocnem melodiju svirat s desnom rukom to se događa! neznam sta je el da mijenjam os ili sta? to mi se događa od kada sam radio neke boje na pa50
|
Jel se ponasa kao kad koristis sustein pedalu?
|
Koliko sam ja razumio da.
Znači, ostaju mu neki tonovi, iako prebaci drugu boju, zvuk.... Pretražit ću malo, negdje imakoje već imao takvih problema.....;) |
da. jednostavno tonovi koje odsviram i pustim dirku ostaju svirat
|
ja sam imao te probleme na midi harmonici jer se je bila potresla i morao sam nositi maistoru da ponovo nastima kontakt senzore na par tipki gdje su tonovi ostajali i dalje da zvuce,e sad kako je kod klavijkatura neznam..mozda je slican problem nikad se nezna.pozzz
|
kolega zeljko nije sigurno to problem jer kad ucitam nekoliko ritmova bez da ih pokrenem sve radi savrseno, e sad sta je nemam pojma. skroz si mislim da nije ukljucena neka opcija u menu?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org