![]() |
Transpozer na LE TR
Pozdrav kolege, interesuje me da li klavijature korg triton le i korg tr imaju transpozer, i koliko se lako (brzo) aktivira, posto ga koristim doooosta,znam da je losa navika, ali jbg....:):):)
|
Global taster..., namjestis na transpoze i pomjeras transpoze na DEC /INC...
|
Ima transpozer.
Nije komplikovano doci do transpozera. (Pritisnes Global i onda + ili - zavisi sta ti treba). Ma da je bolje ne koristit ga nikako. |
Upravo tako :) Najbolje je nikako... mada kad dođe pevač i kaže mi "Gis mol" dođe mi da mu odvrnem glavu.... i umesto toga samo lagano uključim transpozer ;) Ko će, bre, lomiti prste?!
|
....ko ti je kriv što nesviraš dugmetaru, pa nebi lomio prste :p:p:lol:
|
U pravom smislu Tr/Le kao i velika večina ostalih workstationa nema brzo dostupni transpozer.
Naravno da se može ući u global mode i tamo podesiti, ali onda se opet treba vratiti u combi ili program mode i tamo svirati, pa po završetku pjesme eventualno opet otići u global mode, kako bi se vratio transpoze. To je jako nezgrapno. Mislim da aranžerske klavijature to imaju bolje riješeno. |
zajebano je kad sviras dve klavijature,ja imam problem s tim,zato sam pre mesec dana krenuo na casove da savladam sve skale i tehniku,da olaksam sebi svirku i da budem sigurniji...
|
Ja sam koristio bez ikakvih problema transpozer ma LE.Stavis u globalu da ti stoji kursor stalno na transposer i samo pritisnes Global i pomeris i vratis na combi.Ja sam to bas svikao i veoma brzo menjao bez ikakvih problema.
|
i ja sam se navikao ali bolje da se sto manje koristi,lakse
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org