![]() |
|
fejsbuk
neče da mi radi ka prije.prie je uvjek normalno radia sada neče
http://img21.imageshack.us/i/79953217.jpg/ http://img21.imageshack.us/i/79953217.jpg/ |
Jesi probao sa nekom drugom internet pretraživačem npr. : Google Chrome, Opera 10, Internet Explorer...?
Jel mi možeš poslat ovu temu što imaš za XP :D jel sviđa mi se ova crna traka gdje imaš START i ostale ikone?? |
ma jesam probao sam mozzilu,explorel,chrome i ništa
a temu...sad cu stavit na speedyshare |
Tema je stigla i radi OK...jedno veliko HVALA.
|
Pozdrav. Dali je moguce i meni druze da poasljes tu themu za moj xp :)
posalji link na privat. Hvala ljepo |
nije fajsbuk, nego facebook :p
|
Ti si rekao fajsbuk.
Shovek ga je napisao kako se chita. Fejsbuk. |
ja sam baš i nebi ulazio u sitnice i pravio se pismen kad sam seljak,nego ako bi neko zna zašto mi se dešava ovaj problem
|
Kako ja vidim, tebe on prebacuje na neku pedesetu adresu.
Izgleda da si na kompu zapatio neku boleshtinu... Ae, za pochetak, otvori sa notepadom fajl c:\windows\system32\drivers\etc\hosts i prekopiraj mi shta ti u njemu stoji. |
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
# # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host 79.106.2.131 localhost 79.106.2.131 facebook.com 79.106.2.131 www.facebook.com da nebi bilo ovaj link se sam stvoria |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:24 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org