![]() |
Kako podesiti tempo za dva ritma na T-2
Spojio sam dva ritma na "main variation" medjutim ostaje mi tempo
osnovnog ritma, kako da mi zapamti brzinu pridodatog ritma? Na primer: pod A i B {orijental, tempo -110} pod C i D {rumba, tempo -100} Meni se desava da mi snimi i rumbu na 110. Kako da ovo resim???? |
Programom "Style Tempo Editor"
|
Mozeli to na tyrosu da se sredi?
|
Nazalost nemoze,nego kao sto kolega rece program "Style tempo editor""---paar sekundi posla!
Pozdrav! |
Gde mogu da nadjem taj program ili ako neko vec ima (ako to ne remeti pravila sajta)
da mi posalje na email: [email] Unapred hvala!!!! |
Kad smo vec kod toga, sto taj program (ni svi ostali programi iz tog Yamahinog "kompleta") nece kod mene da radi? Normalno se instalira, izbaci ikonicu na desktop, a kad hocu da ga startujem izbaci neki error. Treba li nesto da instaliram na comp da bi ovo radilo?
|
Za neke treba Java da se instalira, za druge .Net Framework. Pise na sajtu i koje verzije bi trebale biti. Imas cak i linkove za download i uputstva. Free, naravno.
|
Tako je, sad radi. Jedno "thanks" za Bokic.
|
Nema na cemu. :)
|
Da li ovaj program, funkcionise i za roland klavijature, tacnije za exr e 2, i ako ne, da li ima neki drugi program za roland. Izvinite sto postavljam pitanja o Rolandu ovde, nadam se da netje biti problem.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org