![]() |
Miki...Vaxter
Samo da pitam...ipak bavim se malo ozbiljnije i ne bavim se piraterijama i glupostima. Dal je moguce i dozvoleno na fin nacin da reklamiram moj materijal i ovde isto a za uzvrat...da isto sredim nesto i za FREE i da postavim prijateljima i ovde za DOWNLOAD...cist odgovor, nema ljutnje, znamo se mi malo bolje.
A isto na to moze da odgovore i ostali clanovi ako se slazu... Pozdrav |
Nije problem,cucemo se na msn!
Pozdrav |
Hvala Miki, cujemo se. Ostali clanovi moze da daju komentar sta oni misle, bice od koristi svakome mislim.
|
Meni uopste ne smeta ako neko prodaje nesto sto je sam radio.
Naravno, cijene od 400 i vise eura su pretjerane, i po mome mishljenju jedan set ne bi trebao da prelazi 120-150 eura, ma kako on dobar bio. |
[quote="cevap"]
Naravno, cijene od 400 i vise eura su pretjerane, .[/quote Ne brini se Nedimovi setovi ne kostaju toliko ....bar tri puta vise :lol: Odlicno onda da otvorimo ovde mali sample shop. |
Player, ja kontam ko si i pokusavam al ne mogu skontat, ajd matere ti reci dal sam tebe ikad zajebo, reci javno ispred sviju ovde, ne brini za ostalo reci sve javno kad sam tebe zajebo i kako, slobodno.
|
Misilim da je samo onaj ko kupi neshto treba da stoji iza toga,a ne ja sam kupio a on me zeznuo.
Kad kupujete provjerite prije toga dali je to to shto vi zelie,a i sa strane prodavaca potrebno je da napravi shto bolje DEMO stvari kako bi shto bolje prikazao svoj rad. Ako radimo ritmove onda za svaki ritam poseban demo sa intro,fill,var1,2 itd... sve boje i na kraju demo komplet seta. Ako neko hoce da zaradi taj mora i da pripremi materijal za reklamu,a ne samo jedan ritam i evo ja imam. Shto se tice Nedimovi stvari sigurno nece biti problema za postavljanje demo snimaka,ali stvari oko cijena mislim da treba licno njemu da se putem Email obratite,jer i on vjerovatno ima za odredjene chlanove popust :P --------------------------------- PRIDZAVAJTE SE PRAVILA NA FORUMU! Yu-Midi Team |
Nemoj te odma pocinjat sa tim glupostima!!! Nije fer. Yu-midi jedno a vi drugo. Nezanima me ko je kolko dugo na ovom sajtu. Ako je ko koga zajebo nek se rijesi to na privatluku a ne ovdje. Jer to nikom od nas nemoze pomoc.
Pozzdrav, Alen. |
Poslao sam svoj SET shto poklanjam za donaciju za Envera na nekoliko chlanova,tako da odprilike kod mene ispada da jedan ritam koshta 1 €,ako je to puno onda neznam.
Nadam se da ce oni koji isprobaju reci neshto vishe o tome. Nedime ja imam jednu ideju! Evo ja i Rasim ako je potrebno mozemo naci josh nekoga bicemo ziri samo poshaljesh materijal na procjenu :lol: -------------------------------- PRIDZAVAJTE SE PRAVILA NA FORUMU Yu-Midi Team |
Evo da dam komentar ali bez svađe molim...Pozdravljam članove koji su se odazvali na ovaj Nedimov post i da kometiram neke stvari...Dakle YU-Midi je stvarno ZAKON za ljude koji počinju da rade sa muzikom jer meni je dosta pomogla stranica u samom startu dok sam imo PA50...Ali problem je što niko ama baš niko ne da džabe NAJBOLJIH stvari..Dakle ono što ljudi imaju EKSTRA na klaviaturama to nije džabaluk ali za dobre pare se može prodati i to ne svakom nego određenim članovima...Dakle ja sam za to da se stavi nova rubrika u kojoj se preslušaju DEMO snimci i onda ko se odluči za kupovinu nek kontaktira prodavača i poslije nema kritike-sam si slušo sam si kupovo a ne da ti čovjek uvali setove a ono P*č**n dim...Ali da se nebi sad ova strana promjenila u s.p. pa da se sve prodaje a ništa džabe pokloni muzičarima naravno uz zamjenu za drugi set...I još nešto:ipak mislim da nije fer da na ovoj strani budu objavljeni midi fajlovi prosto zbog toga što ionako svako zna u emule,dc++ i drugim programima da sebi skine midi a taj prostor đe su bili midi fajlovi radije zapunimo s kakvim poučnim člancima o klaviaturama i da se uvede COPYRIGHT pa da konkurenčne stranice (znate koje) ne kradu te članke i podpisivaju se na njima kao da je to njihovo djelo...Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org