![]() |
Pomoc oko kupovine Korg pa50
Ljudi procitao sam cjeli forum neki kaze da je cena te klavijature mislim za novu 500evra neki 600 neki sosema drugu dok u SLoveniji je nova 849evra!! mislim za ovu Sd !! sta je sad tu svrha oko ovo masine jel je mozna ova cena od ove slovence !!! pozdrav!!
|
eve ti ceni vo Makedonija:
kotg pa 50 SD CARD------650 EURO korg pa 500--------950 EURO korg pa800---------1799 EURO korg m50 ----------890 EURO korg m3 ---------1950 EURO |
Tako su otprilike cijene i u RH, kojih desetak Eura manje više, kako gdje.
A sve to zavisi od države do države, koliki je porez,carine, trgovačke marže, blablabla....... |
U Srbiji je cena Korga PA50sd oko 600 e.Pozzzz
|
...........
a zasto je onda v sloveniji korg pa50 Sd 849evra a obican je 622evra !?
|
Ah, ti Slovenci!
Oni su oduvjek glumili nesto posebno, pocev od kad su bili u zajednickoj Jugoslaviji, tako i sad u Evropskoj uniji. Pogledaj im samo lopovluka oko naplate Vignjete za par kilometara auto puta, cisti lopovluk, a da ne pricam dalje.
A za klavijature ti barem nije problem, jer lijepo sjednes u auto i odvezes se u Austriju i imaces normalne cijene, a nije ti daleko ni Italija a ni Njemacka. Nema carina niti problema sa vizama. Dodato: Ja sam Bosanac pa ne mogu reci za Bosnu nesto ovako iz vec svima poznatih razloga nema napretka. Ali Hrvatska i Makedonija su za Sloveniju zapadna Evropa, a Crna gora je za Sloveniju Svicarska. |
@KORGX5D
Zamolio bih vas da se suzdrzite nepotrebnih komentara o tome ko je u bivsoj Yu "glumio nesto posebno" jer za to nemate potrebe,a nije ni u sklopu teme. To vise ide u politiku,a toga nam ne treba, a na forumu ima i clanova iz Slovenije,pa nije bas ni korektno. Lopovluka ima svugdje i treba se samo okrenuti oko sebe,i biti informisan. Nama koji zivimo u ex-Yu drzavama,niko nije kriv sto nismo u Evropskoj uniji. Krivi smo sami mi......... Ja inace,takodje imam svoje misljenje o toj problematici,ali ovo nije mjesto na kojem bih ga iznosio. |
ehehehe
e brate sve je to tako kao sto kazes ali mene zanima dali je neka razlika dali je bolji ovaj od 849 od ove slovence :D novi i sta sve moze da odradi taj korg a ima SD ali moj racunar nema SD citac kako cu da obacujem boje od ovog foruma unutra ?!!
|
Kupis USB card reader.;)
|
////////////////////
hvalati neconix e sve je to uredu ali niko mi nije odgovorijo zasto ova cena 849evra !! jel je vredna klavijatura tih para !! i dajte neki snimak gde je i ritam i solo sa korgom pa50sd !! hvala ljudi mnogo vam hvala
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org