YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Zoran Vanev&Ogneni momcinja (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13052)

darko26 22.02.2010 19:40

Zoran Vanev&Ogneni momcinja

Sta mislite o ovim momcima a posebno o basisti,covek ubija...

Zoran Vanev & Ogneni momcinja - DM SAT - Tanga - www.zoran-vanev.ch
You need to upgrade your Flash Player

Gago 22.02.2010 19:56

Jedan od najbolji bend u MKD.Sax svira sin od King Ferusa Mustafov :).

dekipa 22.02.2010 22:36

Neznam da li ste gledali celu emisiju, inace ja sam je i snimio, momci ubijaju.U ovoj emisiji ne peva Goran, valjda se tako zove, inace to je onaj tip u ovom spotu sto svira na solo klavijaturi.Mnogo mi se svidja kako peva taj covek, inace imam i njihovih snimaka kada peva on.Da ne zaboravim i Zokita decko peva super.
Ma super su!

aleksandar72 22.02.2010 22:42

Pravoslavna Nova 2010 Godina Ogneni Momcinja (Live Germany)

Ogneni Momcinja Feat.Blagica i Ace.wmv

Ogneni Momcinja 16.01.10.wmv

shown 22.02.2010 23:15

nikad bolju svirku nisam cuo ,iskreno

jeftabgd 23.02.2010 13:38

Opasna svirka.

opusdei 23.02.2010 14:51

Da se nadovezem na ono da svira sin ferusa kinga.
U jednoj prilici (istiniti dogadjaj) dok je svirao Dzafer iz Berova a prisutni su bili Ferus king i njegov sin, te posle neko vreme sviranja Ferus se okrene njegovom sinu i kaze: Slusaj pi.... ti ma...
Zao mi je sto Ferus nema zamjenu svoju i steta sto kao njegov sin je zaostao. Deca ga pretrkase.

Skoro sam cuo i da se rasturili ogneni momcinja.

Ace 23.02.2010 15:13

Ogneni momcinja su se rasturile ?! :-O :-O
To je nemoguce, zar tako uspesan i popularan bend da se rasturi?! Ne kazem da nije tacno al tesko mi je poverovati.

A na DM sat su ubijali, ja od moznih 10 ocena, dao bi cistu 12ku :) Svaka im cast
Basist je odlican, a gitaru svira ovde Eldin koj ustvari svira u Premier bend al savrseno se uklopio i sa ognjeni momci. Taj Eldin je zver za gitaru.
A ja licno vise volim slusati Gorana kako peva nego Zoran Vanev. Dobar je Z. Vanev al ne peva po moj ukus.

aleksandar72 23.02.2010 16:39

Sa orkestrom sam svirao novu godinu,bozic i pravoslavnu novu godinu...sad imamo u aprilu opet neke zajednicke nastupe....to su gluposti da se band rasturio!
Kao prvo ne vidim razlog?To su odlicni momci koji se i privatno dobro slazu i prosto je nemoguce poverovati da jedan tako uspesni band vise ne funkcionise.
Sad su nedavno ulozili u opremu i planiraju jos koju "hiljadarku" da uloze u opremu!Zasto bi ulagali u novu opremu ako planiraju da rasture bend?Nema logike!
Sto se tice Zorana Vaneva,decko je OK,dobar vokal ali je daleko iza Gorana!
Goran je po meni Top5 vocals u Makedoniji!
Opet kazem ovo je moje osobno misljenje i moj ukus.
Za Ilmija:
Svirao sam X puta i sa Dzaferom i sa Ilmijom(OM)!
Dzafer ima strasnu tehniku,nema sta tu da se prica ali je jako ogranicen sto se tice repertoara.Tu je Ilmi daleko ispred Dzafera!Znaci Ilmi je kompletniji definitivno!

P.S.postavicu ovih dana jos matrijala od zajednickog nastupa sa orkestrom i Blagice Pavlovske.

Trenutno vrijeme na Forumu 01:44

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org