![]() |
Metronom na pa 800
Da li postoji neka mogućnost da se ukljuci metronom na aranzeru da kuca u zadatom tempu (treba mi za klinca zbog vezbanja)...
|
....
Nemoze koliko ja znam. Jedino da vidis u drum kit-ovima ima negde fabricki sempal metronoma i da snimis u ritmu pa da mu pustis.
|
Moze...:)
Ukljucis metronom u globalu i stavis mode na style, izadjes, izaberes ritam, 4/4, 2/4, 9/8..., na glavom prozoru stavis mute na Dr/Perc, Accomp i Bass i samo se cuje metronom, a tempo zadas koji hoces...:) Ili skines neki software metronom, ima ih dosta free. |
ma imam ja metronom ali dok svira jedva se cuje hocu da mu namestim da ide na zvucnike
hvala milane |
....
Nisam ni ja ovo znao. Hvala i od mene Millance
|
Ma shema G6...:lol: Moze se koristiti Full Upper da koristi celu klavijaturu za npr. klavir,a ako treba bas i kontru, jednostavno u sound modu napravis takav program, sa 2 oscilatora gde ces ih "splitovati", odnosno odrediti im keyboard range, tako namesten pozoves u performans i eto, metronom i bas-kontra...:D
|
ma ja nisam mogao da nadjem metronom znao sam da ima negde ali nisam mogao da ga pronađem ali oako sam i kontao nesto kao sto mi je milan napisao....
jos jednom HVALA |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org