![]() |
Grand festival - 1 polufinale
Evo zavrsilo se 1 polufinale grand festivala.Nisam ni znao da je festival poceo,pa sam slucajno upalio tv.Cuo sam samo zadnju pesmu Pantersa i neke pevacice.
Da li ste mozda gledali celo polufinalno vece i da li ima u najavi neki HIT ili nema? Dodato: Evo nadjoh i spisak pevaca. 1. Nemanja Nikolić 2. Jelena Kostov 3. Džej 4. Milica Todorović 5. Dragan Kojić Keba 6. Cakana 7. Dušan Svilar 8.Biljana Sečivanović 9. Nebojša Vojvodić 10. Ivana Selakov 11. Ljuba Aličić 12. Snežana Đurišić 13. Slobodan Vasić 14. Tanja Savić 15. Branislav Mojićević 16. Mina 17. Darko Lazić 18. Nena Đurović 19. Radiša Urošević 20. Katarina Živković 21. Dejan Matić 22. „Pantersi“ i Gordana |
Ja poslije odgledane utakmice(Partizan-Panata) prebacih i zakačih onaj pregleda svih 22. izvođača na kraju, uglavnom nema ni jedna "dvojka", ima zanimljivih pjesama, a ako sam dobro razumio ovo je tek prvo polufinale što znači da je sutra nastavak?
|
Mislim da ce ici Darko Lazic i Tanja Savic,ovo ostalo je uglavnom totalni shit.
|
nisam gledao dareta, jel narodnjacka njegova?
|
Darkova me suvise podseca na "Lepoticu grada", ono, pocetak rubato, nastavak u orijentalu.
Meni, licno, najbolja pesma ove veceri je Slobina. Cuje se da je niskobudzetni aranzman, al' opet lepo uskladjen tekst sa muzikom, bas onako prija uvetu. Pozdrav |
|
|
Od ovih pesama,Darkova mi se bas izdvojila kako sam cuo..a videcemo veceras u tom drugom polufinalu kakvih ce biti pesama..
|
iaoooooooooooo dare ubija legenda i sloba isto naravno, narodna muzika ipak ima nade, a njih dvojica su mi pogotovo dragi jer su moje godiste ;)
|
Ja mislim da u svakom slucaju prolazi ova pesma od Ivane Selakov bez obzira ko pobedi na festivalu.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org