![]() |
Korg IS serija. . .
Pozz kolege. . .Koja je klavijatura najbolja od ove IS serije(IS35,IS40,IS50)?:). . .i da li postoji bolja klavijatura za tu cenu???tnx
|
IS35 je najbolja.
U tom rangu, mislim da neces moci naci bolju spravu, jer se IS serije znaju srediti da odlicno rade, i kao ritam masina, i kao solo. Pricam iz iskustva jer sam imao iS50. Vidim u profilu da imas X5D, tako da bi ti 35ica isla odlicno kao ritam masina, ako nemas puno budzeta. Pozdrav! |
Hvala na pomoci. . da li postoji neka bolja klavijatura za tu cenu???
|
Pa jedino KORG i30, fakticki to je ista kao i iS serija samo ima vise opcija editor ritmova i touch screen, ali nema zvucnike. ali je skuplja... A za koju stotinu evrica vise mozes uzeti polovan PA50, koji mnogo bolje odradjuje posao.... Jeste da su mu dirke lose, i plastika, ali je ipak to nova klavijatura... E sad ti izaberi.:);)
|
Za tu cenu (oko 300e) i nema bolje. Veruj mi, iS35 se moze namestiti jako lepo da radi. A sad, PA50, ipak vec je to novija generacija, i moze se naci za 450-500e ako ti je u interesu da dodajes jos kesa.
Pozdrav |
Svaka klavijatura IS serije moze da se nabudzi da extra zvuci.I ja mislim da je IS35 najbolji,iz razloga sto ima vokoder.bilo koju da kupis od njih,neces pogresiti.pozzzzzzzz
|
za tu cenu ...
za koju cenu? ako nije tajna, reko da uporedim sa cenama ovde u austriji :confused: ja sam video jedan ovde za 300 evra ... |
Da druze cena im je u Srbiji od 250-350-eventualno 350 evra-ali i to je mnogo,a videcemo sta kolega kaze za koju cenu..pozzzzzzz
|
aman za 250 evra, ako nije bash mnogo "uniscen", ja bi ga prema podatcima koje sam saznao u netu, kupio bez mnogo razmisljenja ...
jedino ono sto ima "samo" 16 usera za ritmove je loshe, al moze i sa tim da se radi - nekako pozdrav |
Trenutno imam 250-300 evra. . .tako da mislim da za tu sumu trenutno nemogu da nadjem nista bolje. . .Hvala svima
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org