![]() |
PA800 terce dk-kako da ih prebacim iz jednog seta u drugi?
ja stvarno pokusavam da nadjem odgovor na forumu ali nema.kolega je vec postavio pitanje ali nisam mogao ni ja da nadjem odgovor da je konkretan.kako da prebacim terce iz jednog seta u drugi (terce su u dk radjene)ja to kad uradim cuju se dobosi cinele i tako to .ako neko kaze da ima zalepljena tema o ovome NEMA !!!!sto puta sam gledao i nema !ako neko zna znacilo bi mi kad bi mi rekako kako da prebacim terce iz jednog seta u drugi a da su u dk?Znaci postavio sam pitanje KAKO DA PREBACIM TERCE IZ JEDNOG SETA U DRUGI,A DA SU TERCE RADJENE U DK.NISAM PITAO KAKO DA NAPRAVIM TERCE!!!!
|
Nisi bio precizan u pitanju, da li su te terce u DK od fabrickih boja ili od semplova?
Pretpostavimo da su od semplova, i u tom slucaju moras ucitati i te semplove od kojih je terca pravljena, da bi ispravno radila, i tad se nece cuti cineli i sl. Kako to videti? Udjes u SOUND - USER DK - ODABERES SOUND (TERCU) - MENU -DRUM KIT - pritisni redom jednu po jednu dirku i pogledaj za svaku odakle poziva Drum Sample, RAM ili ROM. Ako je RAM - zapisati koji je sempl i ucitati. Nadam se da je sad jasnije. |
Hvala puno za ovo! I meni će dobro doći...;)
|
u principu mi je jasno,nego me buni kad hocu da vidim koji je sempl u pitanju izadje samo neki broj tj.nigde nema imena nekog za taj sempl.u svakom slucaju hvala uspeo sam na drugi nacin to da uradim.dosta tezi ali radi.
|
Ako izadje broj nemora znaciti da nema Sample, umesto da stavim ClariA.wav mozda
sam stavio ime 01.wav...te Terce su radjene na samplove zato se to i desava, nema tu nikakvih problema ako u drugi Set jednostavno povuces sve DKs jedan po jedan a ne citavu Banku. Onda moras povuci programe a posle toga i same Performances. Ako ih vuces onako kako jesu i idu na ista mesta to je lako ko da pijes mleko a ako menjas mesta onda nek ti dragi Bog pomogne. |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org