![]() |
Korg PA800 Varijacija
Pozdrav svima
kako na jenoj varijaciji Recimo V1 takt 2 takt 2 da kopiram u takt 1 to znaci ono sto svira na takt 2,,da svira na takt 1 Nadam se da sam napiso da bi razumili hvala svima |
Varijaciju mozes da kopiras u bilo kom mestu....V1, V2, V3, V4 .....ali mislim da takt ne mozes ! Ako te interesuje kopiranje varijacija javi se ponovo ! Pozdrav
|
Al zato moze da iseces prvi takt, i da pocne direktno od drugi. Tako da ako ima recimo 2 takta ritam umesto da kopiras drugi u prvi, iseci prvi i bice samo drugi, to mu opet dodje isto.
To se radi u "Style Edit" pa "cut" i Start da bude 1, i lenght isto 1, pa execute, memorises i gotovo. |
Mislim da to ne moze,samo varijanta sto je napisao akekorg
Dodato: Acekorg pardoniram |
Hvala svima na Odgovoru,
ako sta sredim ,,javicu se opet |
Nemoze se to uraditi osim osjeciti BARove al nemoze se oni posebno kopirati.
Ima nacin na koji se moze uraditi i lako je al zavisi dal znas raditi sa Sequencerom, izbacis tu varijaciju kao MIDI, u Sequencer sredis to kako zelis i onda vratis nazad u varijaciji...sad kako raditi sa Sequencerom to je vec skro druga stvar. |
Moze da se uradi a evo i kako!Ima malo posla ali nije strasno.
Ako hoces recimo iz neke rumbe koja je 4/4 da ti radi kao od pola takta onda uradi ovako:Udjes u rekord kao da pravis novi ritam.Onda namesti na 2/4,pusti da snima i pritisni bilo koji ton i tako zapamti.Posle toga kopiraj sve posebno iz tog ritma koji ti se svidja i onda idi na cut i namesti na 1 posto zelis od pola takta da ti krece.Kad to sve uradis bice kako si hteo a mozes kasnije i da kopiras sve to u 4/4 ako ne zelis da ostane u 2/4. Dodato: Ustvari mozda ja nisam dobro razumeo pitanje!Ovo o cemu sam pisao je ako neko hoce da od jednog takta koji je 4/4 zvuci kao od polovine tog takta.Znaci samo u tom slucaju bi moralo da se pretvori dvocetvrtinski takt. |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org