![]() |
Caos raja,
imam problem kod pa 800, hocu da kad sviram style da mi pravi chord+lower, da kad stisnem akkord on ostane, naso sam i napravio, ali uvjek kad palim klav moram to radit, i nekada se desi kad promjen performance da i to se izkljuci! Mozel to kako da ostane uvjek kao kod pa 50 i pa1X pozdrav i hvala unaprijed zaboravi reci da hocu da mi string drzi!!!A memory i lower nije problem on mi nece samo da memorise to global! Pozdrav |
Naravno da moze a radi se na isti nacin kao i na PA80.
Kad menjas performance mora da se to izgubi ako u taj Perf nema LOWER boju ukljuceno. Nije to nikaki problem. Pozdrav |
hvala buraze na odgovoru!
Pozdrav |
Itekako je to problem bajo zato te ovom prilikom molim ako si ti resio taj problem da i meni kazes kako? Unapred hvala!
|
To se moze zakljucati na PA800 i da uvjek sviraju iste strings na svaku boju.
|
Ok, Nedime da li bio ljubazan i objasnio mi kako to da izvedem. Uopste ne sviraju kada podignem lijevu ruku, a jos manje znam kako to da izvedem i zakljucam.
Unaprijed zahvalan. |
Prvo odaberi neki od fabrickih ritmova u kojima ti se PAD svidja. Kad dobijes te strings
na levu ruku onako kako hoces, saviraj ih u prvi performance a onda idi u GLOBAL i tamo kad ides na prvu stranicu na General nadji dole gdje ti pise LOCK, kad kliknes tu sad imas 4 stranice levo da menjas. Nemam sint pored sebe al mislim da je na prvoj gore nacices LOCK LOWER, zakljucaj to, SAVE GLOBAL i gotovo. Sacuvaj to i u setu. Onda kakve god performance i boje da menjas strings su uvjek isti. |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org