![]() |
Powermixers Musikmesse 2010
5 Privitaka
Ozbiljna konkurencija PMa & Co:
Montarbo SX17/18/19 (2x750W RMS/DUal FX) i FBT Formula 143FXA(2x850W RMS/triple FX)) |
Lično sam veliki poštovalac i ljubitelj italijanskih muzičkih brendova,i samo mogu da kažem da mi je žao što su izgubili malo orijentaciju sa stvarnošću po pitanju cena svojih proizvoda,ali svakako veliki respekt za ove sprave...
lepo je videti pokušaj da se sa inovacijama kao što je power mixer sa trostrukim efektom osvoji tržište ali opet ponavljam,sve to pada u vodu ako cena bude astronomska i apelujem na proizvodjače da se malo smire...kriza je momci...:lol: P.S. Sećam se priča starijih kolega...nekad se u kafanu nije išlo bez Montarba i to onog limenog,što se rasklapa pa se od poklopca naprave nogice kao stalak...:) |
Cene(ca.):
Montarbo: 1500/1700/1900 EUR FBT Formula 143FXA: 1850EUR Ovo su cene odprilike... Pozz |
Tako sam i mislio...a kod nas još jedno 40% gore i Dynacord pobedjuje opet...ali ne bi da sad odemo od teme,ostao bi na konstataciji da su to sjajne mašine,sa prelepim efektom i tonom ali skupe...
...voleo bi da nisam u pravu |
Mixete su sigurno dobre samo bi nasi uvoznici opreme trebali da imaju malo vise sluha i za nesto drugo osim Dynacorda.Mozda bi i cene isle malo dole jer kod nas su uvek na neki tajanstven nacin instrumenti bili cak i jeftiniji nego preko.Naravno,sve je u domenu price dok se to ne stavi jedno pored drugog,zakaci na iste kutije i isproba.
|
Cene su i ovako jeftinije nego Dynacord, a ne bi znao zasto da budu u Srbiji skuplje nego u EU?Cena za PMa 1000 II je u EU uvek jos ca.1900EUR a u Srbiji se oficijalno kupuje po ceni od 1500-1600EUR!Zasto i kako ne znam,ali tako stoje stvari.
Imati u jednom mikseru 1500W RMS,Graficki EQ,triple FX...i sve to u najboljem kvalitetu....;) |
ovi power mixeri su jednostavno raj za oci i lek za dusu cista egzotika...mada mi ovaj FBT formula malo lici na soundcraft.. :) one kapice i klizaci... ali ovo vredi sigurno isprobati .. nema sta sto se zvuka tice Talijan je cudo..po meni nema mu ravnog ali kao sto neko rece sa ovim cenama DYN pobedjuje ali u ceni ;) nek me niko ne shvati pogresno
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org