![]() |
jer ovo problem kod mene ili ga i kod vas ima
(:|ljudi jer vam se spava dok svirate ili mislite na nesto sasvim deseto nevezano za muziku . Jel, zbog umora,ili lose organizacije na svirkama dje nema skoro nikog osim: mi muzicari i kojui pijani gosti oko 4-5h kad je fajront a zbog njih morate da svirate .:rolleyes:
|
Mene spasava alkohol, napijem se i guram dok gosti ne popadaju.... ;)
|
Svaka cast tebi ako mozes da mislis na nesto drugo i istovremeno da sviras.Poooz
|
Mene obicno hvata kriza negde posle 1 sat po ponoci i traje oko posa sata - 45 minuta. Posle toga, kad prodje kriza, mogu da rokam do ujutru.
|
Ja obicno uzmem pauzu 15 minuta, nesto pojedem i zalijem kakvim picem, moze i gazirano, i onda letim... Jer cim se najedem ne spava mi se, i mislim samo na svirku. :D
|
Ja samo mislim na FAJRONT !!!
|
To jos ide nekako;)
|
Meni se jako često spava na svirki. Poslije 1 pogotovo. Neznam u čemu je caka. Bio odmoran ili umoran, posve nebitno. Samo mi krevet pred očima. A pola sata pred fajront tako živnem da kad dođem kući nemogu da spavam. Čudno mi to sve postalo. Ma možda su i godine u pitanju. Ko će ga znati!:confused:
|
meni se spava ako nema bakšiša kad uleti malo krupnija novčanica odma živnem zna to darijo jelda kolega mislim na ovog našeg forumaša drakana
|
:D Da, da! Kad se kakvi pajdo s kakvom krupnijom parom zaleti onda nema spavanja! Mogo bi do podne svirat ak treba!:lol: Pozdrav za Martina mog kolegu!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org