![]() |
Halid Beslic - Rajske ptice
Imam druga koji bas zeli da nauci neke Halidove pesme ali mu malo ne idu akordi(a ja ovo bas ne gotivim da skidam(mrzi me))
1.Rajske ptice Unapred hvala ! ! ! Raske ptice! Volio sam jednu zenu Dok si bila ziva ti Od kad tebe nema, majko I ona me ostavi. Ref: Rajske ptice nek' polete Mozda bolje bice sve Da ne gledam nevjernicu Kad sokakom naidje. Povedi me boze majci Potrebna je djetetu Povedi me boze tamo Da budem u dzenetu. Gdje da idem, gdje da krenem Kome da se nadam ja Da si meni majko ziva Ti bi mene tjesila. |
Fism---------------E
Volio sam jednu zenu E---D---E---Fism Dok si bila ziva ti Fism------------------E Od kad tebe nema, majko E---D---E---Fism I ona me ostavi. Refren nisam siguran...slusam pesmu sada prvi put..i cini mi se da je ovako...al nisam siguran...sutra cu izvadim klavijaturu da proverim..ali ipak mislim da je ovako.. Fism----E------------Fism Rajske ptice nek' polete D-------E---------Fism Mozda bolje bice sve Fism--------------E7----A-------Hm Da ne gledam nevjernicuuuuuuhu D--------E--------Fism Kad sokakom naidje. |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org