![]() |
Dali je to neka frula ili...???
Pozdrav kolege, dugo tražim ovu boju (kao neki žvižduk), što se u toj pjesmi malo bolje čuje u "pozadini pored saxofona i harmonike" na početku (forspil) na cca. 0.10 i oko cca. 0.46 sekunde. Ako je to neka frula, bi zamolio onoga ko zna gdje bi dobio tu boju (imam Korg pa50), a ako postoji samo sempl, dali se možda može uraditi nešto slično od koje druge boje? Super mi je stvar za dvojke! Hvala unaprjed!
evo pjesma: Pozdrav svima! |
re
Moguce je da je neki sempl a i ne mora da znaci...ne znama kako je na pa50 ali probaj sa nekom pan frulom ili kawal-om,ni moj roland e50 nije imao sempling opciju ali je mogla farba extra da se nasminka...siguran sam da to moze i pa50
P.s probaj da "izmesas" sa jos nekom farbom!Pozz;) |
Ja mislim da je to obicna sumadijska frula podignuta mozda za oktavu. Koliko sam skapirao cela pesma je odsvirana u fazonu sumadijske dvojke (sax, frula, harmonika).
|
Hvala na odgovorima, probaću nešto smislit sa bojama koje imam - ako ne nadjem te boje nigdje. A ako ko zna gdje bi ta boja bila, onda bi zamolio da mi kaže...:)
Hvala, Saša |
frulica
kolega probaj da nadjes pan frula i da pokacis jednu oktavu vise ali pazi da ne odskace jacinom iznad drugih instrumanata-i to je to,ovu boju ima svaki sajz bez izuzetaka-pozzz
|
Našao sam pan frulu, nije baš isti zvuk al je slično, malo se treba samo doraditi. Hvala svima za pomoć!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org