![]() |
Pitanje?????
Pozdrav svima !!!!
Imam jedno pitanje, da li neko ima semplove za pa80(tritona) od yamahe dx11 tj. boje na kojima svira cira, mica i ostali. I ja imam neke semplove ali nemam bas sve pa ako neko ima da se mozemo zamjenit, imam i nekih drugih semplova. |
Jarane imaš Download centar...U njemu ćeš naći svega i svašta pa čak i neki dx-boju koja nije uopšte sempl...Npr DX Pluck Bass,Clarinet,Aca Gajde,Seiko,itd...samo treba pregledati setove i iz njih povući što ti se sviđa...Pozdrav!
|
Jazz_semplovi
Prijatelju,
pogledaj u down/load sekciji nađi fajl jazz-semplovi i naći ćes tu semplove bosanac, hardbrass,gajde, organ, harmo-klarinet, harmo-kabina, seiko, wow...itd mislim da su to osnovne boje za dx11 naravno osim ovih harmonika, seiko ....Ako ti treba jos nesto za dx11 samo mi se obrati. pozz, Jazz |
Vec sam skinuo jazz semplove ali mi se cini da je to napravljeni backup od tritona pa neznam da li mogu ubaciti u pa80. Pozdrav!!!
|
Dado ima pisano vec o tome, ima VELIKIIIIIIIIIIIIIIIII post tacno o tome kako da
ubacis te samplove na: http://www.yu-midi.com/modules.php?n...toriaux&did=13 onda na: http://www.yu-midi.com/modules.php?n...toriaux&did=22 samo trebas potrazit malo. Pozdrav |
Pogresno si me razumio Nedime, znam ucitati semplove u karticu ali ovo sto sam skinuo je backup za tritona pa neznam da li mogu ucitat u Korga Pa80.
Pozdrav!! |
I Tritonov backup se na isti nacin ubacuje samo sto kod TRITONa imas i KSC file
koji ne radi kod PA80, sto znaci u folderu gde su ti KMPs moras da ih sve redom ucitavas u PA80 a onda i PCG's na isti nacin kako je objasnjeno u taj tutorijal. |
jazz replay
Prijatelju,
samo da to kazem da ja te iste semplove koristim na Pa80.Semplovi su tacno od tritona ali odlično rade i na Pa80...ne znam kako kod tebe ne štima? Pozz jazz |
Uspio sam ucitati backup, hvala svima na pomoci.
Pozdrav!!!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org