![]() |
USB LIGHT na Extremu???
Obzirom da dosta puta sviramo u mračnim prostorima pod disco rasvjetom često ne vidim kucati po tasterima za mjenjanje sounda pa me zanima da li bi na Extremu radila ona USB svjetiljka sa savitljivim vratom, mislim da sam to čak vidio kod klavijaturiste Amadeus benda?????
Pozdrav. |
|
Moze da radi sigurno, samo sto ne osvetljava nista nista posebno.
|
Osvetljava ali ako uzmes lampu sa Led diodama,ona radi vrhunski i ja je koristim na mikseti i kosta 50e sa dozivotnom garancijom na lampice a ako uzmes onu obicnu od 15-20e neces biti odusevljen ;)
|
Odlično, idem ju potražit, ma meni treba samo da mi osvjetli da vidim prebacivati sound po broju, moram povesti brigu i o dužini lampice da ne bude prekratka, pozdrav, i probat ću naći s LED diodama.
|
Ja koristim lampu sa 3 LED diode ,i odlicno se sve vidi.
|
Ja kupio običnu jednu lampicu za laptop takodjer sa savitljivim vratom, i to u " ex Pevecu ", oko 40 kn- 5eura, i super za te pare!
|
Odlično, to me zanimalo, potražit ću i javim se kada osposobim svijetlo. pozdrav svima.
|
Cisto da dodam,da ne bude zabune: usb lampe rade samo na onim klavijaturama koje imaju USB Host ulaz ili ti prosto receno ulaz za flesku...na pa1x-pro na primer je drugi tip usb-a,samim tim i prikljucak je drugaciji,tako da usb lampa ne bi pasovala-radila...
|
Ja koristim i ventilatir mali za laptop, ca.10cm precnik krila kad se otvore i super radi i hladi.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org