![]() |
Komplet ozvucenje kupiti
Postovani, treba mi savjet. Dali se isplati kupiti ovo.cijena je 1500 bez mikrofona.
Moj budget je 1500 eura. i treba mi za svirke do 100 ili eventualno najvise 150 ljudi. znaci : Dynacord Powermate 1000 + 2x HK 300 Watt zvucnici.drzaci za zvucnike i kablovi. Hvala.. ili ako ima koja bolja varijata za taj budget. |
Ako je riječ o novoj opremi, isplati se. Ako je nešto polovno nebih ja! Pozzz...;)
|
Jel to Powermate I ili II?
O kojem modelu HK kutije se radi? Kolega drakan, zamislite,dobijate za 1500EUR PMII i 2 x HK PRO 15! ;) Mislim da je odlican "deal" |
radi se o powermate MK1 i HK pr112 300 watt
|
Kolega Aleksandar dobro zvuči to što si naveo. To bih i ja uzeo za te novce!:D Pozdrav...
|
hocel biti sta od odgovora?
hvala.. |
Ja znam da ja ne bih uzeo Powermate, još posebno ako radiš sam ili u nekoj dvojci eventualno trojci gdje ti ne treba puno kanala!!!
Moj prijedlog pasivni mixer+dvije aktivne kutije, za 1500 evra se može napraviti extra kombinacija koja će biti kvalitetnija od gore pomenute... |
hmm, OK...
probo sam ove zvucnike i hocu te da kupim..( EV zx3 90 ) e sad nas ima dvojica znaci klaviajturista i pjevac eventualno pjevacica)..koju mixetu mi preporucujete.. ili koja je nabolja kombinacija.. za mixetu mi je budget 1000 eura.. hvala za pomoc.. |
1000e samo za miksetu?
|
mk 1 je 900 eura... I to je 2 puta 500 watt a zvucnicu su 2 puta 600...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org