![]() |
Rumba , SaSa, Estam
Zamolio bih kolege koji znaju u kojem setu na stranici se moze naci neki od navedenih ritmova ali da je dobro uradjen,jer skidao sam more i more setova , sve mi to nekako polovicno i nedoradjeno zvuci na mom pa50,a posto nisam bas strucan za obradu ritmova,zamolio bih nekoga ko zna gdje se nalaze neki dobri ritmovi , da napise ili ako ima neke svoje,unaprijed hvala .pozdrav
|
Ako je vec tako, sta ti se ne svidja kod zvuka koji ti izlazi iz klavijature ?
Da li trazis neki odredjen zvuk, tipa JV ili nesto drugacije ? |
Ma zvuk koji malo vise vuce na pop, znaci jak bubanj , nesto tipa koketove rumbe
|
Kolega,moras malo da upoznas klavijaturu koju koristis.to sto kazes da ti je bubanj jak mozes ako se potrudis da sam sredis na svojoj klavijaturi.
svaki ritam se da doterati po svojoj volji ako umes to da uradis na klavijaturi. |
Naravno Neso :) To uvek treba da bude na prvom mestu, jer jedino tako ces biti u potpunosti zadovoljan! :) Samo sto se tice koketove rumbe, mislim da ima to na download-u, i to bas set koji koristi /koketov klavijaturista... Samo ne znam za koju je klavijaturu.
|
Taj set koji je koristio Koketov klavijaturista je starijeg datuma.
Covjek inace sada,koliko sam informisan,ima drugi set,a svira PA800. @rafael U principu ova tema,iskreno,nema bas nekog narocitog smisla. Download je otvoren-pretrazivati se moze-skidati se moze.... Lakse je valjda traziti i skinuti neke ritmove nego ih praviti.(jer kazete da ne znate) Stoga,savjetujem,da idete u download i ako tamo nema nesto po vasem ukusu,onda neznam sta da kazem. A za PA50 toga ima stvarno mnogo. Ovako objasnjavati na forumu sta vam konkretno treba je vrlo tesko,jer se radi o univerzalnim ili standardnim ritmovima. Ili ako bas neko razumije sta vi zelite moze to postaviti na download. |
nemaju ti tu puno veze ritmovi, traze dobre drum kitove
|
Evo ja bih predlozio cim hoces "jak bubanj" da se poigras malo sa ekvilajzera u Mixer/Tuning. Povecaj na drums traku, "Low" potenciometra. Probaj menjati i ostala dva "hi" i "mid", uradi sebi nesto po ukus, da ti zvuci "jako".
|
hvala momci ,pokusacu nesto vec iskombinovati.. pozdrav
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org