![]() |
Psr 2000 za roland gw8
Dobio sam danas ponudu,covjek mi daje gw8 za moju yamahu psr 2000.
Molim ako netko ima tu kljavu da napise nesto o njoj. Vidim na netu bas nema pohvala za gw8. Dali ima punocu ritma kao g1000. Hvala i pozdrav. |
=)) preslusaj moje demo snimke i demo snimke od kolege Boban 010 ili od Makse68 pasto ocigledno nisi dobro informisan o tome kako zvuci gw8.
ne mozes ga uporedjivati sa G1000 posto su to bas dve razlicite klavijature.GW 8 moze lepo da sredi i po mene je moje subjektivno misljenje odlicna klavijatura. |
Bogami i ja citam i cudim se ..... sta to ne valja kod GW8 ?!
Meni se ta klavijatura bas svidja. Nisam je svirao do sada ali od ono sto slusam i citam po internetu bas mi se cini dobra. Milsim da ja bi odabrao Rolanda od ove dve navedene. p.s. Boban010 ih je vec 2 komada kupio, sad kad procita ovo ... :lol: |
...ima da ih odma proda;)
|
he he,i ja se bavim mislju da kupim jos jedan GW8 posto ne valja=))
"znas kako su mu losi semplovi" oni sto su u njemu,katasrofa=)) |
@nesa
jel to znaci: 2 x GW8 = 2 losha samplova = 1 super ? :D=)) lokar, ja bi na tvojem mestu menjao i bio bi srecan sto covek ne dodje na ideju pa da potrazi jos nekih 50-100 evrica uz zamenu posto ti daje bolju a uzima loshiju spravu ... (nije sad da psr2000 ne vredi nista, al ipak je GW8 novija i mocnija kljava) ipak je najvaznije da se sam uveris i da probas GW8 pa ako ti se svidjaju boje i funkcije - uzimaj i ne javljaj se coveku vise na telefon :lol: |
Uzimaj to i ne razmišljaj puno.Pozdrav!
|
Salu na stranu, ako je ponuda glava za glavu (bez da doplatis) uz svo postovanje ali taj ocigledno nije bas normalan. GW8 je jako, jako ozbiljna sprava i daleko bolja od psr2000. Uveri se prvo da li je taj roland 100% ispravan. Ako je sve ok uzimaj bez razmisljanja. Zelim ti sve najbolje i da se ponovis sa lepom klavijaturom. Pozdrav. ;)
|
@grandia
menjam GW8 za dva GW8 glava za glavu=)) bez sale ako gw8 nije sredjen ne vredi da ga preslusava. samo je bitno da je klavijatura ispravna a ostalo je tezak i mukotrpan rad koji se na kraju isplati. |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org