![]() |
PCG Triton lee
Zdravo svima...zamolio bih nekog da mi odgovori na ovo pitanje...
Ucitao sam novi set na triton lee ali su mi ostale PCG postavke od starog seta. Kako da na klavijaturu sa novim setom ucitam i nove postavke za PCG?Ucitaju se semplovi ali nazivi farbi i postavke ostanu od starog seta |
Kao prvo, prije samog učitavanja novog seta, dobro je napraviti brisanje i to dva-tri puta, onog starog.
GLOBAL-UTILITY-LOAD/PRELOAD ALL DATA. i to napravi jedno dva puta, tri puta. I tek onda usnimavaj drugi set. |
@svirko
Nema veze to... Nije samo ucitao PCG fajl. Kada ucitavas set preko KSC fajla, odaberes UTILITY/LOAD SELECTED Posle toga ce ti se otvoriti meni, i tu moras da selektujes ovu stavku: Citat:
Citat:
Samo da napomenem da ne dodje do zabune, ovo sto sam napisao NOVISET to je ime seta, tebi moze biti GUGI, ili MILE, LALE, ili ne znam sta vec... |
@milepsr,
slažem se u potpunosti i sa tim, samo što nekad hoče upravo ostat stare boje, na starim mjestima, ne znam niti ja zašto, pa je onda najbolje napravit da sve najprije očisti i vrati tvorničke postavke i boje;) Mislim, i meni se to dogodilo, pa govorim iz iz iskustva. |
Nisam znao da je moguce to. :(
|
stisni pcg,load,pa oznaci sng i ksc i onda ok.tad ce ti ucitati sve iz novog seta
|
Citat:
|
Znam to, ali on je koristio vise setova... Zbog toga sam rekao. A i zbog sebe, posto imam 2 seta, jedan sa semplovima, i drugi samo sa fabrickim bojama, tako da svaki put ucitavam i pcg, to je 6-7 sekundi za taj jedan fajl.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org