![]() |
Semsa Suljakovic - Sirotinja ljude svadja
Kolege dali mi moze ko ispisati akorde za navedenu pjesmu znam da ovde ima dobrih majstroa sto se tice harmonije ,,, hvala vam jos jednom unaprijed
evo i tekst navedene pjesme : Rodi se vec dosta godina ima ispod starog ubogog krova sirotom ocu i majci ja bejah teret i briga nova Ref. 2x Sad ne krivim ni oca ni majku tek sad vidim zivot sta je sirotinja ljude svadja pa i ljubav tad prestaje Slusala sam cesto njihove svadje u uglu sobe tiho plakala i mrzela i oca i majku istinu pravu nisam znala |
Semsa Suljakovic-Sirotinja ljude svadja(Hm)®
Hm---------------------------------- Rodi se vec dosta godina ima C--------------A--------Hm-- ispod starog ubogog krova Em------D-----Hm-A sirotom ocu i majci G---------------A-------Hm-- ja bejah teret i briga nova[2x] Ref. 2x Hm---------A----------------Hm-- Sad ne krivim ni oca ni majku D---------------A-----D---C- tek sad vidim zivot sta je Em-------D-----Hm--A sirotinja ljude svadja Hm----------C-------Hm-A- pa i ljubav tad prestaje[2X] Hm---------------------------------- Slusala sam cesto njihove svadje C-------------A----Hm- u uglu sobe tiho plakala Em------D-------Hm-A i mrzela i oca i majku G-------------A-------Hm-- istinu pravu nisam znala[2X] |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org