YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Muzički Software (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   NI Komplete 7 Players ---besplatan download (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15002)

rondzo4life 03.09.2010 04:22

NI Komplete 7 Players ---besplatan download

Kao sto naslov kaze, na zvanicnoj stranici Native Instruments mozete besplatno preuzeti KOMPLETE 7 PLAYERS sa oko gigabyte materijala.

Kada otidjete na zvanicnu stranicu NI-a,
-Products > Komplete Instruments & effects > Bundles > Komplete 7 Players

Enjoy!

grandia 03.09.2010 06:46

hvala za info drug rondzo ;)

jel moze neko da uploduje ovo na forum ?? =))=))

mala shala sabajle:D

zeljko 03.09.2010 07:22

:lol:Grandija zar se i kod vas kaze sabajle?

rondzo4life 03.09.2010 07:44

Grandia,
nema na cemu!
Steta da se neiskoristi kad ljudi nude za DZ. A poznavajuci NI, tesko da nevalja.

Ajde ako neko instalirao ovo neka napise utiske. Ja sam samo rezervisao serial i skinuo instalacioni fajl, jer sam u procesu sastavljanja kompa.

Poz,

ovako sabajle!

grandia 03.09.2010 08:38

da sam kod kuce instalirao bi ga odmah al, eto nisam :D

takodje nemam mnogo iskustva sa NI produktima, osim malo FM7 koji je za mene superiska i radi bez ikakvih problema. a ostali produkti su mi malo "cudljivi" sto se dizajna tice ... ne znam kako da objasnim - nisu bas jednostavni za rad ...

takodje sam instalirao odavno NI KORE i samo problemi sa njim, neke greske u library i ne nadje sve boje/samplove a ne secam se vise koliko mb sam instalirao i sve za djabe ?!

primer FM8 - malko sam ga testirao, neka bude da je zvuk kvalitetniji od FM7, al dizajn softwarea je da se obesis ... to je moje misljenje

PS: jeste zeljko i kod nas se kaze "sabajle" :lol:
necemo ovde o tome da ne dobijemo kartone, al ima jos dosta reci, pogotovo ovaj "pozarevacki dijalekt" je zaheban, al tu je sigurno drug caka eksperta u tem ;)
Dodato:
eto ja sam malo pre zavrsio download i instalaciju koja je sve ukpno oko 2 sata trajala i kostala me ca. 2gb na HD ... sumnjao sam vec da cu biti razocaran sa semplovima i tako je i bilo ... 2-3 dobrih drumkitova i 2 dobre gitare, 1 panflauta ... ostalo nije nista interesantno i za mene nekoristljivo jel su neke svemirske fantazije boje ...

za kolege koje sviraju i gitare je sigurno interesantan guitar rig 4

sadrzaj paketa je:

koreplayer
kontakt 4
reaktor 5
guitar rig 4

za download je potrebna korektna emal-adresa na koju se pre downloada dobje link do downloada programa ... uz registraciju na sajta od NI dobija se i poruka sa serial-brojem ..

momentalno ne mogu nista vise o paketu pisati, jel nisam se dosta s njim bavio ...

pozdrav

UzivoKorg 08.09.2010 19:57

Gdje more se da se to dobije ???

grandia 08.09.2010 21:13

druze, eto kolega rondzo je pisao na zvanicnoj stranici od NATIVE INSTRUMENTS ... to je pisao zbog toga sto je procitao pravilnik i tako je znao da je zabranjeno da se ovde na forumu pisu linkovi do drugih sajtova ...

to znaci da ti sam izgooglas a nije toliko tesko ;)

probaj da potrazis kao sto naslov kaze: NI komplete 7 players pa ces stici do tog sajta ...

dali si procitao sta sam ja pisao? fajl je oko 1.6 gb i jos moras da skines neke update fajlove ... lako dostignes preko 2gb i 2 ipo sata download #opa tek instalacija ...

ps: ako nemas audio-karticu onda nema smisla da skidas fajl, osim ako planiras da uskoro kupis audio-karticu.

ja cu uskoro da ubacim jednu presentaciju tih programa sa audio i video

pozdrav

danijel011 08.09.2010 22:12

Malo me zbunilo, na sajtu piše da je Free ali kad sam stavio fajl na download ima u nazivu DEMO :confused: Je li ovo besplatno ili samo demo verzija?

Vex 09.09.2010 01:45

Nije full verzija... To je samo DEMO . Da imaju neku akciju i dele ovo za DZ ,sigurno bi im pukli serveri jer bi svi zivi ovo skidali...;)

grandia 09.09.2010 06:51

ja jos nigde nisam video da mi pise DEMO ... ipak je moguce ...

problem je u tome sto ja ne znam (josh ne) koje su razlike izmedju DEMO i FULL verzije ... iskreno, josh nisam probao nista ozbiljno osim da sam probao neke soundove ... znaci nisam probao da editujem i da sejvujem il da ubacim soundove iz neke druge dadoteke (library) koja nije dosla uz paket ...

a 2 gb nije bas neki demo .. ili?

takodje nisam dobio nikakvih upozorenja slicno "this was a demo, please make a registration of your version "

a registraciju sam inace ucinio pre instalacije, taman falilo josh da me pitaju koj broj na cipelama nosim :lol:

sta se uz update dobija nemam pojma, skinuo sam update al ih nisam instalirao a svaki program iz paketa odnosi josh po 200 i vise MB ... nadam se da se tu nalaze i neki dodatni soundovi/samplovi inace brisem ceo paket sa mog HD :mad:

Trenutno vrijeme na Forumu 23:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org