![]() |
heavy metal vristanje(vokal)
Da li ima neko SEMPL iz naslova,fazon kako to rade "amadeus band"?
treba mi u kmp formatu za tritona ! Ako neko ima,neka postavi u download sekciju i samo nek mi javi na "private" da znam da je potavljeno i bicu mu veoma zahvalan!!:D |
Ja koliko znam oni to pevaju
|
ma gde pevaju...onaj Boki je lood 100%...ima covek opasne glasovne mogucnosti,svaka mu cast.samo kad bi uhvatio 3 sek solo"vristanja"bilo bi super!!!
|
Pevaju i bubnjar i klavijaturista.
Imaš valjda neke hevi metalce po komšiluku,oni svi tako vole da vrište pa zamoli nekoga da vrisne da ga snimiš :lol: |
Bubnjar i vrisiti ;)
|
znam...samo je Boki mislim glasaovno jaci i kvalitetniji
elem....ima li neko sempl,ili ako neko ima iste glasovne mogucnosti kao kolega Boki iz "AMADEUS BENDA"neka 'izvristi"i neka postavi u download sekciju! :) |
ma ne mora imati neke glasovne mogucnosti! dovoljno je nekoga prepasti da mu se kosa digne.tu visinu vristanja >kada se prepadnes< ne moze ni heavy metalac izvuci:)
|
pa nema ti druge nego mikrofon u ruke i vristi dok ne uhvatis kako treba :lol:. Malo se zezam ali nije losa ideja, pokusaj nista te ne kosta.
|
ja ako pocnem da vristim,onda sutra i porekosutra nista nema od tezge i pevanja pratecih vokala....uzgred......zar ne treba zene da vriste? Cool
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org