![]() |
Problem sa recording dugmetom na pa2x
E,ovako desavalo mi se par puta da kada pritisnem recording dugme nista se ne desava,potom sam probao shift+recording,ni tada...prvi put je bila frka mislio sam da je otislo dugme,medjutim resetovao sam klavijaturu i sve je bio okej,jednom sam cak ugasio i upalio klavijaturu,opet je radilo,evo i veceras opet,uradio reset sve radi,da li neko zna u cemu je problem?
|
Prljav kontakt.
To se i meni na PA800 desava, npr ne radi VAR2, i za 3 dana proradi kao da nista nije bilo. Pozdrav |
re
:( ma ne verujem da je od toga,nema 3 meseca kako je kod mene,a i kazem cim ugasim upalim ili odradim reset on proradi...e sad da li on pomesa nek funkcije ili nesto,nemam pojma sta se tu desava
Dodato: Ma cele noci sam se nervirao s njim,ali izgleda da je i ovde u pitanju mikro prekidac,evo sada radi,prvo nije hteo da radi dok je displej na gore,cim spustim displej radi...pa sad radi kako god da je displej namesten ...:D treba sa korgom navici na svasta |
Epa sad ti preostaje ili da nosis u servis i da ti zauvjek otklone taj problem. Ili da ostavis to tako, ako ne radi spusti ekrana, proradice pa ako otkaze skroz tek onda odneses u servis. ;)
|
Upravo tako,ima jos garanciju ;) pa ako sve radi otici cu tamo pred kraj garancije da srede,do tada mozda crkne jos nesto =)) sto bi isao 2x puta
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org