![]() |
jeftina klavijatura
Htjeo bih da kupim neku jako jeftinu klavijaturu,samo za pocetak da probam i da vjezbam na njoj,ne mora da ima ritmove niti boje,bio bi mi dovoljan samo zvuk klavira.
|
I,sta je pitanje?
|
**
:lol:
|
ako ti mogu preporuciti,onda mislim da je za takvo sto odlicna yamaha psr e403,koja ima dobar klavir i direktnu tipku da cijela klavijatura bude kao klavir,i ima uputstva za drzanje akorda itd. cijena u Hrvatskoj-polovna moze se naci za manje od 200e,a sint je super i za svirke i odlicne boje i mogucnosti za tu cijenu,tako da poslije imas i aranzera dosta dobrog-ja sam osobno jednu takvu kupio za poklon prijatelju i iznenadio se kako je dobar sinth za te pare.ali mozdaima neko bolji prijedlog!pozzzzz
|
Sad ima jeftinih klavijatira koliko hoces a nekad su kostale pravo bogatstvo tako da ti nece biti tesko da se odlucis!Pozdrav!
|
Izvijnavam se sto post nisam formulisao u obliku pitanja,ovo mi je prvi post na forumu.
Taj psr 413 mi je preskup,mislio sam nesto do 100 evra,moze i polovno. Sta mislite o midi klavijaturi? Dodato: *psr e 403 |
Imas Psr-175 od 80-100 evra po nasim oglasima.Imas one casio CTK-serija i tako to!;)
|
Vrlo širok pojam "jeftina klavijatura" a izbor ogroman.
Predlažem da postavite oglas za kupovinu klavijature do "tog i tog" iznosa novca,koliko mislite da odvojite i sačekate ponude. A druga stvar koja mi pada na pamet je možda neki MIDI MASTER KONTROLER do stotinak eura pa sa nekim VSTi svirati preko računara...za vežbanje jako dobar izbor |
Da li bih za taj midi kontroler trebao promijeniti zvucnu karticu?
Dodato: Trenutno imam integrisanu. |
Trebao bi kupiti externu zvucnu karticu;) PozZ
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org