![]() |
Kawai Z 1000
zna neko nesto o ovom Aranzeru Kawai Z1000 ???
|
nije losa sprava,imao je moj kolega.moze dobro raditi
|
Mislim da ta kljava cita skoro sve formate ritmova od starijih modela (korg,yamaha,gem,i.t.d.).\:D/
|
I mene zanima ova klavijatura . . .sa kojom je korgovom klavijaturom u rangu??:confused:
|
ni9je losa stvarka istina je da prepoznaje boje od starije yamahe rolanda za korg neznam ali mana joj je sto je relativno teska i ucitavanje se vrsi preko flopy dikketa:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
mene interesuje kakve su boje i ritmovi za nasu muziku imam trenutno psr 6000 ona za nista nije
|
pa dobio si na neki nacin i za to odgovor jer ako moze cita neke boje to znaci da se moze u njega uploadovati farbe a ako ih mozes uploadovati onda sebi pravis ono sto zelis i uploadujes ono sto ti treba
|
studiosos ...
ni9je losa stvarka istina je da prepoznaje boje od starije yamahe rolanda za korg neznam ali mana joj je sto je relativno teska i ucitavanje se vrsi preko flopy dikketa pa dobio si na neki nacin i za to odgovor jer ako moze cita neke boje to znaci da se moze u njega uploadovati farbe a ako ih mozes uploadovati onda sebi pravis ono sto zelis i uploadujes ono sto ti treba Danas 18:02 odakle tebi te informacije druze? pises nesto a ni sam ne znas sta pises, jel? cita ritmove a ne boje ... |
Kolega promisli malo od cega su ritmovi svaki ritam ima i neke boje koje povlaci za sobom a uz to cita i boje imam iskustva satakvom klavijaturom dugo vremena
|
Boje su soundovi, koje ovaj synth vuće iz ROM-a. Znači nema mogučnost s obzirom da je rompler uvoditi u sebe novu paletu boja. Ima mogučnost samo postojeće boje nivelirati kroz efekte i oktave.
Stylovi su ritmovi, a to što si naveo da ritam povlaći boje si u krivu. On vuće samo MIDI instrukciju od kojih na koncu kreira izlazne boje u ritmu. |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org