![]() |
|
Dynacord NEWS
Za FANove Dynacorda ;)
Pogledajte na njihovu WEB stranu, novu generaciju PMa! Powermate 3! 2x1000Watt(4ohm) Digitalni display za efekte i mogucnost editiranja,Speaker managment,USB/Audio Routing 11 kanalni mono EQ USB MIDI Speaker protection sa reduktorom snage itd... |
1 Privitaka
Evo ga ...KLIK i opaaaaa :)
|
jel ima neko informaciju koliko ce to da kosta kod nas?
|
nisam bas ljubitelj dinakorda,ali svidja mi se editable effects i kofer mis e posebno svidja,zna li se mozda kolika je cena za pm1000?
|
Ajmo ovde malo o "struci" i tehničkim karakteristikama a o cenama se informišite kod prodavaca!!! Hvala
|
Zanimljiva ova funkcija Speaker Protection, kojom se smanjuje maksimalna snaga pojacala, shodno jacini kutija... Svidja mi se tezina, al mi nesto bzvz onaj plasticni kofer, doduse na prvi pogled...:)
|
Ovi iz Dinacorda nisu normalni,napravili su stvarno vanzemaljsku miksetu sa snagom da ne verujes.
nemam reci,ostao sam bez teksta^:)^ |
Pogledao sam prezentaciju i nista oni nisu novo izmislili!Samo su dali odgovor drugim proizvodjacima.Jedino su povecali snagu!
Jedino je sigurno!Nece biti jeftin! |
Sto se mene tice nista spektularno ali eto kupicemo ga kad se pojavi cisto da se proba ali s obizrom da sam imao i PM1 i Pm2 ne vidim neku razliku osim u snazi i midi portu i usb portu a to je vec izmisljanje tople vode . . . Lepo izgleda pa cemo da komentarisemo kad ga isprobamo ;)
|
ova ako nebude 3000-4000 evrica ali bice moja jednog dana:D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:25 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org