![]() |
combinovanje terci na korg tr
ljudi kako da iz jednog u drugi set na tr prebacim terce i da li je to moguce
|
imas u down sekciji program LeLibby koji sam postavio pre neko vreme
|
Moze ali pre toga moga moras da vidis u combi-ju iz seta sa kojeg hoces da prebacujes terce koje vuce boje iz programa pa moras da prebacis i te programe pa da ih u novom setu postavis na mesta gde su stajali u predhodnomu combi-ju (Moras i combi da prebacis).Pre toga te boje u programu moras da otvoris i da vidis da li su pravljene od fabrickih boja ROM ili semplova RAM.Ako su od semplova,moras i njih prebaciti u novi set i postaviti ih u programe.Zatim moras u starom setu,odakle prebacujes terce da vidis u combi pa menu pa param1,ili 2,ne znam tacno,koja je terca (useri globala ) stavljena.Onda moras u globalu gde su skale da nadjes tu user skalu i prepises vrednosti te skale u neku svesku za svaki ton i u novom setu moras da nadjes u globalu neku praznu user skalu i prepises to iz sveske i memorises global.Zatim opet moras na menu pa param,1 ili 2 pa da postavis taj user.Malo je duza procedura ali se to zavrsava. :D
|
hvala ali lakse je naci neki dobar set u svakom slucaju hvala vam na objasnjenju
|
mozes prebacivati ali moras da vidis prvo na tom setu od kojih boja iz programa je uradjena terca..
|
Pokusao sam da prema uputstvu kolege "qqqqq" prebacim terce iz jednog u drugi set (Combi),doduse na Li-u,a ne na TR-u.Na zalost nijesam uspio,pa bih zamolio sve clanove koji znaju postupak da to malo detaljnije opisu jer ce sigurno biti od pomoci ne samo meni vec i mnogim drugim.
|
Mozes preko Kompa na program Lelebry a mozes i rucno ubacis dva seta na karticu .Open otvoris PCG udjes u kombinaciju ili program otvoris banku markiras boju , i zatim write ono ti ponudi na koje mesto hoces da je sacuvas. i to je to
|
Mnogo muke brate ne isplati ti se to uopste.
|
Pa druze nije mnogo muke ,svi bi hteli da dobiju neki gotov st i samo da sviraju ,ok ima i toga da se nadje .ali ko zeli da mu klavijatura radi dobro i po njegovom ukusu mora da sedne i da je sredi.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org