![]() |
PA80 - ne mogu da pojacam/smanjim desnu stranu(solo).?
Imam jedan problem oko pa80 !!pojacavanje sola(desne ruke) nema nikakvu funkciju jacina tona mi je ista... sem ako smanjim ili pojacam na master volume!!
U cemu je problem? |
kad upalis klaviaturu stisni SONG PLAY pa onda vrati na STYLE PLAY onda bi ti trebo slajder da se odziva
pozz |
hvala druze probacu pa cu javiti!!!
|
Pozdrav svima !
Evo ovako, ides na DISK, ERASE, pomocu tastera F1 nadjes SSD da pise(da ti ne objasnjavam dublje), pomocu tockica oznaci PROGRAM, F3 taster(OPEN), obrisi sve USERE osim USER01, 02 i USERDK, iskljuci klavijaturu i ponovo ukljuci i trebalo bi da proradi !Javi sta je bilo. To je savet od predhodnih kolega- kod mene na PA 50 je bilo uspesno a koliko znam i kod drugih na drugim Pa serijama Pozdrav |
Imaju dva moguca problema, moguce da je uradis ovako kao sto ti je rekao kolega milan_lekic, ili je problem sto taj slider nije namjesten za to u opcijama, zato se i zove assign slider, jer mu je moguce dodjeliti vise funkcija. a po defaultu mu je smanjivanje i pjacavanje boje. E sada ako si ucitavao neki global, moguce je da je u njemu to iskljuceno ili je namjesteno nesto drugo. PS : Nema potrebe ni za kakvim brisanjima.
|
Hvala sstipa radi!!!
Dodato: Hvala svima i jedan veliki pozdrav!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org