![]() |
Ceca - Neodoljiv, neumoljiv
Imali mozda neko akorde za ovu pjesmu?
Ja sam nocas jedna vise s kojom nisi tu zasto hocu da se vratim starom dobrom zlu Da me mucis, da me kinjis ko sve robove da me slomis i potopis zadnje brodove Ref. 2x Neodoljiv, neumoljiv voleh te i suvise takvi kao ti me, duso, ubise Satovi u mojoj dusi idu unazad jedno juce uzelo mi i sutra i sad Bol na licu ne prolazi niti jenjava moje srce jos za tobom jos prokisnjava |
CECA -neodoljiv,neumoljiv
Dm---------------------------- Ja sam nocas jedna vise Dm-------------- s kojom nisi tu Gm--------------------------- zasto hocu da se vratim Gm-------------------- starom dobrom zlu Dm------------------------------ Da me mucis, da me kinjis Dm--------------- ko sve robove Gm------------------------- da me slomis i potopis Gm--------------- zadnje brodove Ref. 2x Dm--------------------- Neodoljiv, neumoljiv B------------------- voleh te i suvise Dm-------------------------A7--Dm takvi kao ti me, duso, u b i s e Dm------------------- Satovi u mojoj dusi Dm---------- idu unazad Gm-------------------- jedno juce uzelo mi Gm----------- i sutra i sad Dm---------------------- Bol na licu ne prolazi Dm---------- niti jenjava Gm--------------------------- moje srce jos za tobom Gm--------------- jos prokisnjava Ref.2x |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org