![]() |
boomerang1 - Demo Snimci
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">
|
sve je ovo ok..6,durske,molske7,majevi,dimovi...a di je bre kolo??;)
|
Nesto kaoo jazz kolo :) Nije loše, meni se sviđa!
|
Da "zajebancija"...eh da se meni ovako malo zajebavat...bravo,svaka čast,ti jednostavno pričaš s tom harmonikom...to je to druže moj,capa ovo capa ono,ma zakon!
|
Bravo majstore...mala proba improvizacija....odlicno...
|
Pozdrav Deki,daj nesto drugo da cujemo novu harmoniku.Al nemo' vise ovako u stilu "smi,smi pa rasipi" nego nesto sto ima smisla,da te razumemo i mi obicni muzicari!:lol:
Obavezno snimi i nesto sa klavijature al nesto sto si ti radio,sto niki nema,ti bar imas vremena a samim tim i para. |
Bravo Dekice "ljubim ti dušu" HA XA XA ha xa . . . :)
ODLIČNO! p.s. @Boomerang1, ti si Dekica ili si samo stavio njegov snimak? Možda je pitanje glupo, ali bih ipak voleo da čujem odgovor. Pozz... |
Bravooo!!!
|
da,ja sam Dekica...hvala svima..to je bila cista zajebancija na harmonici zato sam je tako i nazvao,nista posebno
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"> |
dobro je, daj opleti nesto brze :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org